Прочитај ми чланак

ГЛУМИЦA ИЗВРЕЂAЛA ПAТРИЈAРХA ПAВЛA: Светац јер је јео мало? A благосиљао мржњу!

0

Срна Ланго запалила је друштвене мреже статусом на друштвеној мрежи Фејсбук у којем је критиковала предлог да се покојни патријајарх Павле прогласи свецем. Она је, наиме, написала да ако он треба да се прогласи свецем, то треба да се уради и са целом Србијом.

Фото: Драгана Удовичић/ФоНет

Фото: Драгана Удовичић/ФоНет

– Светац јер је ишао трамвајем и ретко јео? Можда је и чешће јео ал’ га хтео метаболизам, не знам. Па, да прогласимо онда целу Србију коначно светом, све понаособ, јербо мислим да и ређе једу, а градским превозом таљигају свакако. О благосиљању мржње ономад уз кандило, да не почињем. Чуј, светац – написала је она.

Зачудо, испод овог уписа, уследили су коментари осталих корисника ове друштвене мреже који су се сложили са глумицом.

– И сад ћу увредити обожаваоце патријарха Павла… али ево како је он видео где је место жени…„Налажући женама као обавезу, без обзира на све лоше особине мужа… Да буде послушна и да му чини уступке, хришћанство види у томе средство за укорењивање мира у брачним односима и поновно успостављање брачне среће – гласио је један од њих, док је други корисник отишао још даље са увредама делећи чланак са опскурним насловом „Све болесне изјаве патријарха Павла“.