Прочитај ми чланак

КУМОВИ ОПЕТ ЗАРАТИЛИ Шешељ: Томо, кукавица си, бежи у мишју рупу!

0

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ назвао је председника Србије Томислава Николића кукавицом, јер, како каже, не сме да му изађе на црту у ТВ дуелу, а он га данима позива.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

– Томислав Николић је кукавица, он не сме да уђе у дуел са мном, који би се уживо емитовао на телевизији. Зна да га познајем много добро и зато ме се боји, а онда се преко новина прави храбар и напада, јер зна да не могу лично да му одговорим – каже за Ало Војислав Шешељ.

Лидер радикала одговорио је на изјаву шефа државе Томислава Николића да Шешељ није дошао на консултације у Председништво јер „то суочавање са самим собом није могао да поднесе“.
 

– Требало је да погледа у очи човека који му никад није нанео никакво зло, човека коме псује мајку, а која је мртва педесет година – рекао је Николић у интервјуу за „Политику“.

– Боље да му ја нисам дошао, јер тада не би могао да бежи, као што је побегао Шаровићу. Морао би да каже одакле му новац за цркву покајницу, шта је са лажним дипломама, одакле паре Драгици и да одговори на многа друга питања. Боље му је да каже: „Хвала богу што Шешељ није дошао“ – поручио је први човек радикала председнику Србије.