Прочитај ми чланак

ДИГАО БАЛКАН НА НОГЕ: Поздрав Турци, потурице, рвати, Србенде, Србадијо… (ВИДЕО)

0

Познати босанскохерцеговачки водитељ Фаце ТВ-а Сенад Хаџифејзовић, познат по бруталној искрености, последњом најавом је дигао Балкан на ноге, пише Индеx.хр.

1859720109574b0db23d706735063032_v4_big

Хаџифејзовић је је добар дан свима, али поготово „Србендама, Власима, балијама, паганима, издајицама, невернима, Турцима, потурицама, ‘рватима, Србадији, Бошњадији, деци из мештовитих бракова…“

„Добар дан, поштовани Власи, балије, шокци, шкутори, шошони, пагани, цигани, анамони, издајице, неверице. Поздрав Турци, потурице, посрбице, рвати, Србенде, Србадијо, Бошњадијо. Поздрав копиладима из мешаних бракова, педерима, лезбачама.

Тако вас зову они који вас воде, воде жедне преко воде, што даље од слободе. Док вас тако зову и исмевају, ваша деца гину, одлазе, губе се, одумиру, гладују, не рађају, туку се, мрзе… Политика вас је стерала у торове, завадила, отерала у клање, мржњу, понизила, вара вас и понижава. Политика и медији су ваше животе, патње, свели у три минуте које се зову вести“, брутално је искрено започео емисију Хаџифејзовић.

Оваква најава долази након изјаве поглавара исламске заједнице да је веома важно не допустити да у Сребреници на изборима за начелника победи Влах.

Сенад Хаџифејзовић је јавности познат и по томе што је претпрошле године одбио да прогласи политичку личност 2013. у БиХ због нелогичности око гласања.