Прочитај ми чланак

ГЛАСАЛИ за СНС без ЛИЧНИХ ДОКУМЕНАТА и контролисали бабе за кога гласају!

0

ekskluzivno srbin.info

Редакцији Србин.инфо се јавио  из Жагубице члан изборне комисије Данко Маринковић, који је открио како је СНС безобразно кршећи изборна правила добио изборе на изборном месту бр 1о у селу Изворицa.

 – На нашем изборном месту људи су могли да гласају без утврђивања њиховог идентитета. Појединци су гласали без да им се тражило да покажу личну карту, пасош или возачку дозволу. Такође, дозвољено је нарушивање тајности гласања. Наиме, челници СНС су гласали говорећи јавно за кога ће да гласају, односно упозоравали су друге гласаче да треба да гласају за СНС, каже за наш портал Маринковић и додаје:

 – Кандидат за одборника, испред СНС-а, Мирослав Стојичевић, је доводио и одводио људе на гласање, а његов син Немања Стојичевић је гласао заједно са бабом која је способна да самостално гласа, која је разумна и писмена – он је гласао заједно с њом да не би случајно погрешила у гласању!

Због свега овога је Данко Маринковић звао општинску изборну комисију у Жагубици и изнео све неправилности које чине СНС активисти на изборном месту бр 10 у Изворицама, на шта му је Животије Илић, секретар те комисије одговорио:  – Ко вас ј.б.! Ви само желите публицитет!

 – И молим вас слободно у чланку наведите моје име, ја се уопште од њих не бојим, нити кријем, јер сматрам да је ово све што се дешава једна диктатура Александра Вучића и Сафета Павловића, будућег председника општине испред Напредне странке, на крају поручује за Србин.инфо Данко Маринковић.

Извор: Србин.инфо