Прочитај ми чланак

ИДЕАЛ СВАКОГ СРБИНА: На Фејсу си по читав дан, а новац ти само капље!

0

Одређеном броју корисника Фејсбук је послао упитник у коме се од тражи да одаберу најбољу методу зарађивања новца.

Према најновијим информацијама које круже интернетом, Фејсбук спрема неколико нових опција које ће омогућити корисницима да профитирају од својих објава на тој друштвеној мрежи. Према писању портала „Тхе Верге“, одређеном броју корисника Фејс је послао упитник у коме је од њих затражено да одаберу најбољу методу зарађивања новца.

Упитник је уочен на верификованој Фејсбук страници, па није познато да ли ће се могућност зараде односити само на такве кориснике, или ће бити доступна свим корисницима популарне друштвене мреже.

Опција која је откривена приказује виртуелну „теглу за напојнице“, која ће омогућити фановима да остављају новац другим корисницима. Новац ће бити могуће зарађивати и путем брендираног садржаја, а постојаће и опција за донације које ће бирати страница која прикупља новац.

– Још увек је све у раним фазама развоја и веома смо посвећени томе да креирамо издржљив и дуготрајан монетизациони модел за наше партнере – истичу из Фејсбука. Никакве информације о томе да ли би индивидуални корисници могли да зарађују помоћу те друштвене мреже за сада нису откривене.

Извор: atraktiva.in