Прочитај ми чланак

ЗАОКРЕТ ЗА 180 СТЕПЕНИ: Мила Алечковић и гомила глупости (ВИДЕО)

0

Навикли смо да се у Србији лако мењају мишљења и ставови, да се све окрене за 180 степени. Навикли смо да гледамо највеће противнике либерализма и глобализма, бар на папиру, како преко ноћи постају највећи заговорници истих. Већ нам је нормално постало да се за шаку долара продају и оне „најтврђе“ патриоте. Тим путем је пошла и проф. др Мила Алечковић.

Мила Алечковић је гостовала у емисији Гнев народа код Милана Миленковића где је изрекла низ глупости. Чак је и човек који увек има одговор, Милан Миленковић, остао без текста.Толико је далеко отишла да је тврдила да је Александар Вучић ушао у коалицију са Ненадом Поповићем, а не обрнуто, до тога да није искључено да се Путин учлани у СНП, јер како каже он је нормалан човек.

Кренимо редом. Константо је др Мила говорила како су за све криве Досманлије. То је тачно, али и ови данас раде све као и Досманлије, тачније они су само наставак режима од 5-ог октобра.  

Рекла је проф.др Мила Алечковићда је у Венецуели на власти после Уга Чавеза дошао амерички човек који поклања злато Американцима (1 ч 34 мин снимка). То не да није тачно већ је далеко од истине. На власти у Венецуели је Николас Мадуро кога константно нападају баш због тога што није амерички човек. Мадуро је заклети противник Америке и то је више пута доказао.

Непрестано је хвалила председника своје партије, Ненада Поповића ког је у емисији представила као јединог човека на кога Руси рачунају. Чак је у једном тренутку рекла да ће Поповић убедити Вучића да промени политику и да се окрене Русији (2 ч 40 мин снимка). Да ли неко може да помисли да се онај који потписује Бриселски споразум, па споразум са НАТО пактом може да се окрене Русији? 

Једна од већих небулоза је да је Поповић купио руину од фирме Минел и оправдава га речима: „Нормално је да богат човек купи руину од фирме“. Не да Минел није био руина већ је добро пословао (ПОГЛЕДАЈ)

Према њеним речима ако дате глас Вучићу тај глас директно иде Поповићу и Русима (2 ч 32 мин). Према речима проф. др Миле Алечковић није СНП ишао у коалицију, већ је СНС ушао у коалицију са њима. Да ли ико нормалан може да поверује да је у овој коалицији Поповић први човек? 

Пун је контрадикторности наступ др Миле. Она је позивала (као члан партије која је у изборној коалицији са владајућим странкама предвођеним СНС-ом) на оружани устанак против страних структура, а одмах после тога је позивала на гласање за коалицију СНП-СНС.  Представници страних структура у Србији су све власти од 5. октобра па до сада, самим тим и СНС.

 

Позивала је она да побијемо све стране агенте и рекла да ће нам се после тога Вучић захвалити (2 ч 30 мин). Треба ли ово коментарисати?

Константно је понављала како не треба да се бавимо људима у власти већ треба да се бавимо светском политиком. Ми треба да се бавимо златом које нам износе из земље, треба да бринемо о ратовима који предстоје Европи… Па ко дозвољава странцима да износе злато из земље? Вучић или народ? Да ли треба да бринемо о ратовима који предстоје Европи? Да, требамо али на начин да се наоружамо, а ми радимо супротно. Ко је крив за то? Вучић или народ?

На питање једног од слушалаца да ли ће се повући из политике ако не буду испуњена њена обећања Мила је рекла да неће. Она ће тада прозвати одговорне, оградиће се од њих, тражиће њихово хапшење и онда ће она стати на чело. Она ће стати на чело јер она има договор са Русима који од ње то и траже (2 ч 29 мин). 

Објаснила нам је проф. др Мила Алечковић да сви ми који мислимо другачије од ње, и који ни у лудилу нећемо гласати за Вучића, нисмо ништа друго до глупи. Препоручивала нам је да читамо разне књиге, да учимо, да се образујемо јер смо глупаци. Сваку меру је превршила када је рекла да ако нам је смешно да се смејемо, али тешко је смејати се празног стомака док ће они имати шта да једу (2 ч 47 мин).

На самом крају др Мила је рекла да није немогуће да се Путин учлани у СНП јер је он нормалан човек. Она комуницира са њим преко твитера и он је спортиста и нормалан човек који каратеом и аикидом може да нокаутира своје противнике (2 ч 47 мин). Мислим да овако нешто не треба коментарисати, све је јасно. 

Изрекла је још пуно глупости проф. др Мила Алечковић и константно вртела причу да је Поповић једини излаз из кризе. Јасно је да Поповић финансира пројекте др Миле и да се зато она приклонила њему. Окренула је своју причу из претходног периода за 180 степени, а све је то већ виђено. Свака част др Мили на њеном образовању и знању, свака јој част на свим дипломама, још већа хвала за њен патриотски рад (до учлањења у СНП)  али оволику количину глупости или безобразлука одавно нисмо чули. 

ПРАВОСЛАВЉЕ И ЕКУМЕНИЗАМ

Но, најопаснији део интервјуа проф.др Миле Алечковић није био онај који се односио на политику већ на православље. Др Мила је (позивајући се на руске религиозне филозофе чије су идеје и системи одбачени од стране Цркве, а они сами ескумуницирани из Руске православне Цркве – 02:39:00) навела да се православље може спасити у савремено доба ако црпи неке идеје Далеког истока, односно да се може очувати само ако преузме идејни и спиритуални корен Далеког истока. Она је тако, попут обичног секташа, који представе нема шта је православље, упоредила источноазијатског мудраца Буду са Господом Исусом Христом, стављајући обојицу  у исту раван, сводећи Христа, Сина Божијег, на пуког оснивача још једне религије, а православље, од објаве људима живога Бога Исуса Христа свела на још једну у низу многобројних религија коју можете да примењујете према „својој потреби“ кад вам се прохте, како то чине људи на Западу. 

Да такво гледиште проф.др Миле Алечковић није случајно говори чињеница да јсе она током интевјуа више пута изјаснила похвално о јоги и да је од 1979.г. носилац титуле „Мајстора хата јоге“, коју је добила у ЊуДелхију, Индији.

Тим својим ставом др Мила Алечковић се јавно декларисала као поборник екуменизма, када је у питању религија; а какав је став Српске православне Цркве, када је у питању јога, прочитајте овде: – Зашто је православно хришћанство неспојиво са јогом.

Извор: Србин.инфо/Илија Вуксановић