Прочитај ми чланак

Међународна мафија убија национални суверенитет

0

disonanta-cognitiva

Емилиан је румунски антиглобалистички блогер из Букурешта, има 29 година, аутор је блога“Ce-i cu noi?” (“Шта је са нама?”). Завршио је мастер из политичких наука, али он сматра да његове студије нису важне. Главна предност тих студија је у томе што је разумео какво расуло и губљење времена, у образовном смислу, постоји на универзитетима. Ништа што је казао у интервјуу није научио током образовања.

Иако рођен у Букурешту где је и одрастао, детињство је проводио на селу у традиционалном домаћинству његових бабе и деде. Тамо је видео како људи могу да производе своју храну за свој рачун и да живе живот који је много независнији од система. Наравно, то је разумео много касније. Живећи у највећем граду у Румунији закључио је да веома развијени градови не могу да осигурају људима нормалан живот. Разлога је много.

Одрастао је у православној породици која га је одгајала уз Цркву. Родитељи су му одмалена говорили да је црква важна, али тек сада је схватио њен прави значај.

Воли здраву храну са села и традиционалне ствари-фолклор, ношњу, румунску традицију итд.

Није привучен путовањима у Западну Европу или у земље попут САД чак и када би било бесплатно. Више воли да путује кроз Румунију.

Не чита белетристику (коју он још зове “приче за одрасле”), чита искључиво стварну историју, практичне књиге из којих може да научи нешто конкретно и корисно.

Веома се радује када сретне људе који не гледају телевизију и бира да буде у друштву људи који су образованији од њега и од којих има нешто да научи.

У интервјуу ћете прочитати:

Увод и главне теме Емилиановог блога
Где је Румунија стигла данас након што је ушла у НАТО и ЕУ
Како су се Румуни изборили да сачувају њима најсветију ствар-место Рошиа Монтана
Организована међународна мафија
Модерно ропство

Како сте дошли на идеју да направите блог?

За почетак, волео бих да поздравим читаоце Вашег портала, били они Румуни, Срби или других националности, и захваљујем на прилици да представим неколико идеја у облику интервјуа. Блог Ce-i cu noi? кренуо је баш од тог питања- „Шта је са нама?”, или другачије речено- „Шта се с нама дешава? Шта није у реду са светом у којем живимо? Зашто се тако лоше одвијају ствари у нашој околини?”

Имао сам 25 година када сам покренуо блог у јануару 2012. Осећао сам потребу да изразим неке идеје у јавном простору, да некако одреагујем на лоше ствари које се догађају у румунском друштву и да објасним неке феномене које сам виђао и донекле разумевао, а које би многи интерпретирали сасвим другачије.

Најближи начин којим сам могао да размењујем идеје са другим људима био је да започнем неки блог, неки сајт где бих периодично објављивао разне чланке, сваки пут када се нешто важно деси у друштву или сваки пут када бих осетио потребу да изразим мишљење.

Желим да напоменем да све што сам уложио у започињање и уређивање блога, од почетка па до данас, било је искључиво ВРЕМЕ. Није ме коштало нити један динар (сајт се налази на бесплатном интернет домену без временског ограничења). Све што сам потрошио, било је време. То је веома важан ресурс, ограничен је, али је доступан свима.

Важно је да знамо како да располажемо временом које имамо и да имамо способност да инвестирамо део свог ограниченог времена за добробит заједнице у којој живимо. Сматрам да се од покретања блога до данас моје познавање свих тема о којима пишем значајно развило. Сада другачије разумем, чак много боље, ствари о којима нисам имао појма 2012.

У тренутку када схватиш да не знаш шта се око тебе дешава, желиш да сазнаш и повежеш искључиво квалитетне информације; тада све боље разумеш свет у којем живиш. То сам и ја покушао кроз блог: да помогнем другима да боље разумеју свет у којем живимо. Наравно, помогло ми је да много боље схватим ствари, не само информације које сам сазнао информишући се за свој рачун (не на телевизији), него и квалитетни људи које сам упознао у последње четири године.

slika1

Које су главне теме које обрађујете на блогу?

Укратко, теме о којима сам писао до сад на блогу су теме од јавног значаја. Онда када говоримо о темама штампе, код нас у Румунији разликујемо два јако слична израза али се односе на различите ствари: теме од „јавног значаја” и од „јавног интереса”. Теме од јавног значаја су оне које су истински релевантне и веома важне за живот заједнице, друштва и народа. 
Теме од јавног интереса су оне теме које су најинтересантније, најтраженије, најчитаније и које обухватају широку публику. 
 
У нормалним условима, то би требало да буде исто. На жалост, због мас-медија и свеопштег ударног промовисања одређених ствари, много људи губи време на глупе теме попут: шта су све урадиле звезде из земље и иностранства, шта су још урадили неки фудбалери, шта се носи ове године, забава, такмичења свих врста, филмови који промовишу лоше ствари итд. 
 
На свом блогу сам избегавао још од почетка сваку тему која за мене представља губљење времена и која никако не помаже да схватиш много боље свет у којем живиш. 
 
Међу главним темама које сам обрадио на сајту су: 
 
Шта значи здрав начин живота (укључујући лечење рака, опасности вакцина итд.)
Шта значи здрава исхрана (укључујући пољопривреду и подршку малим предузетницима) 
Екологија и очување животне средине (укључујући проблем гаса из шкриљаца и пројекат Рошиа Монтана) 
Образовање и важност традиционалне породице 
Стварна историја 
Православна румунска култура и традиција 
Нови светски поредак и „владар” из сенке који управља човечанством 
Модерно ропство 
Манипулација путем телевизије и осталих извора информација  
Политика и управљање итд. 

Колико је тешко одржати антиглобалистички блог у земљи у којој је најзаступљенија глобалистичка штампа? Како одолевате нападима глобалистичких хакера?  

Истина је да би мој блог могао да се сматра антиглобалистичким, зато што сам истински против овог модерног мултикултурализма који нам се намеће данас, преко којег ћемо постати једна обесмишљена мешавина људи свих раса и народности у свим земљама света. 
 
Сматрам да сваки народ има своје место на територији коју му је дао Бог. То је место где би народ могао оптимално да се развија-тамо где су му живели и умрли преци. Не преко мора и у земљама које су на хиљаде километара далеко, у потрази за лагодним животом, како се данас дешава. 
 
Они који су „горе” покушавају да начине све људе истима. Исти као они неписмени и незналице који не знају шта се дешава око нас. Исти као послушници корумпиране власти. Исти као зависници од супермаркета и корпорација. Исти као зависници од телевизије (где смо сви насамарени да не сазнамо истину). Исти као зависници од банака. Исти као конформисти који се не уплићу у добробит земље. Исти као атеисти. Исти као робови оних моћних итд. 
И ми сада треба да будемо сагласни са начином живота који нам намећу они који подржавају глобализацију? 
 
На против, треба да се одупремо том начину живота који се већ дубоко укоренио у западно друштво. На жалост, видимо да се у пуној брзини залеће у нас. Не знам каква је ситуација у Србији, али у Румунији редом долазе све лоше ствари које видимо на западу. 
 
Један монах из манастира у Румунији рекао је: „Ако желите да видите будућност Румуније у случају да се наставе збивања као до сад, погледајте Америку. Америка је наша будућност.” 
Много људи је заглупљено/преварено да мисли да је САД добар пример за следити, да је то друштво за пожелети било где у свету. 
 
То је само велика манипулација, остварена кроз телевизију, радио, филмове, музику, штампу и интернет. Док нам промовишу један много бољи животни стандард на западу, не говоре нам о осталим стварима које долазе у пакету са тим стандардом. Нечовечност, себичлук, ривалитет, борба са другим људима не би ли се попео што више на друштвеној лествици, израбљивање много људи за лични физички конфор и имовину, љубав према материјалном (куће, аутомобили, новац, накит, одећа, уређаји итд.), отуђивање од Бога и од морала који промовише црква-то су све феномени које примећујемо на западу. Све ово почиње да пушта корење и на истоку Европе, који је још увек духован и много ближи моралним вредностима аутентичног хришћанства. 
 
 
Од 1989. године, моћ у Румунији преузела је међународна мафија, која је поново дошла на власт након тридесетогодишње паузе. Начин на који је преузела власт већ је добро познат и примењен свуда у свету: организација тзв. народног устанка (народна револуција) и убиство патриотског лидера. Наравно, убиство треба да изгледа као да га је народ починио. У нашем случају, убили су нам патриотског председника, Николаја Чаушеског, баш на Божић 25. децембра1989. 
 
И 25 година су нам константно лагали народ, кроз њихову штампу, да је Чаушеску био немилосрдни диктатор према румунском народу, тако да многи Румуни стварно верују у то (у недостатку других информација наравно да ћеш да поверујеш). А, о странцима да не говорим, вероватно њих 99% верују да је Чаушеску био диктатор који је био изнад народа. 
 
Истина је сасвим другачија, али ово је резултат мафијашке штампе: лаж је представљена као истина. Ненормално постаје сматрано нормалним. Најбоља дефиниција штампе није глобалистичка штампа, него штампа међународне мафије. 
 
Што се тиче хакерских напада, до сада нисам имао таквих проблема.  

Које су последице уласка Румуније у НАТО и у ЕУ? 

“Један од најцењенијих професора у нашој земљи, Флоријан Колчеаг, рекао је у једном моменту за НАТО да је то сила зла која чини организовани злочин у војној униформи.” (Ce-i cu noi?) 
 
НАТО и ЕУ су инструменти међународне мафије. Исто као и УН, ММФ и Светска банка, Међународна здравствена организација, супермаркети и корпорације, мас-медија и телевизија, Фејсбук итд.. Све су ово, као и многе друге ствари, инструменти које мафија користи како би остварила интерес-што већу контролу над човечанством. Сваки инструмент се користи у одређене сврхе. 
 
Пошто говоримо о НАТО и ЕУ, можемо видети да Румунија под менторством НАТО-а није више суверена у смислу војне одбране. Наша војска је константно бивала десеткована, недовољно финансирана, уништена од ’89 до данас, све идући по принципу: „Будите мирни јер вас ми бранимо, ми из НАТО-а.” Данас смо војно зависни од НАТО-а тј. зависни смо од стране творевине. Са војне тачке гледишта, на дохват смо руке, на захтев НАТО-а. 

Romania-Nato

Истовремено, после осам година у ЕУ видимо све предности које нам је представила штампа са освртом на то шта за нас значи ЕУ. Није се остварило. Мислим на илузије попут: „порашће животни стандард”, „биће мање корупције”, „имаћемо аутопутеве као на западу”, „биће много инвестиција које ће унапредити земљу и понудити милионе радних места”, „примићемо много пара од ЕУ, преко развојних фондова”, „земља ће бити много цивилизованија”, „држава ће бити много ефикаснија у решавању друштвених проблема”, „много мање пара ће се красти из државног буџета” итд.  
 
То су биле лажи и илузије које су се промовисале на телевизији да би нас преварили да прихватимо придруживање ЕУ. Верујем да су многи Румуни били оптимисти 2007. године када смо ушли у ЕУ. Али после неколико година, илузије посађене у њиховим главама почеле су полако да нестају. Данас, све је више евроскептика. Зато што смо се сви ми уморили од стварности која је дошла са запада, док се фантазије са којима су нас лагали нису ни испуниле. Штавише, многим Румунима су јасне лоше ствари које долазе са запада. 
 
Ево неколико лоших ствари које долазе са Запада: 
 
Оних десет милијарди евра које су требале да стигну у Румунију преко ЕУ фондова, нису стигле. У првих 6,7 година, румунска држава је унела много више новца у ЕУ него што је од ње примила. Само одређени део суме намењене Румунији пристигну стварно у Румунију, из различитих разлога (корупција, бирократија итд.). Од сума које стварно уђу у земљу, много новца се потроши на пројекте без реалног значаја за добробит друштва. 
 
Остали новац је „изгубљен” ка одређеним фирмама које држе „пријатељи” владе. Бирократија за приступ европским фондовима толико је обимна да многи људи здравог разума одустају од идеје да покрену бизнис са ЕУ фондовима, зато што им је тешко приступити, а услове је тешко испунити. То је борба која троши много енергије и времена.  
 
Оних милион радних места који је требало да се отвори на основу страних инвестиција нису се отворили. Имамо стране инвестиције, а сви инвеститори јуре што већи профит. Дођу са модерном технологијом и немају потребе за много радника. Индустрија у нашој држави је констатно срављавана са земљом, од 1989. па до данас. 
 
Зато да не бисмо имали како да се развијемо својом снагом и да не бисмо створили конкуренцију западним фирмама. Поотварали су се западни супермаркети. Са истом илузијом „радног места”. У стварности (ко прати сазнаје), тамо где се појави супермаркет, локална економија пати. Мали предузетници су елиминисани са тржишта, зато што не могу да се такмиче са ниским ценама које нуде супермаркети.  
 
Штавише, локални произвођачи више не могу да продају своју робу, јер се сад иста та роба налази, још јефтинија, у супермаркету (чињеница да је произведена у Кини или да је ниског квалитета није толико важно; онда када људи живе у сиромаштву, цена је главни критеријум за куповину). Супермаркети су нам окупирали насеља до те мере да је дошло до сулудих ситуација да иста фирма отвара две продавнице на раздаљини мањој од 50 метара. (Ce-i cu noi?) 

Да, постоји велика слобода кретања. Можемо путовати где пожелимо у ЕУ само са личном картом. Имамо ли ми заиста пара да посећујемо земље западне Европе? Говоре нам како имамо „слободу кретања”. Да, али то кретање кошта. Кошта пут (авион, воз, аутомобил), кошта смештај, кошта кирија за стан, кошта храна (много више него у Румунији). Колико Румуна може да приушти одмор у ЕУ? Само неколико од целе популације. Значи ако имаш право да уђеш у земље ЕУ само са личном картом, али немаш финансијских могућности да то и урадиш, да ли се то зове слобода кретања? 
 
„У ЕУ слобода говора је заштићена”-друга илузија. Где је та слобода говора када главну штампу држи добро организована криминална група? Чињеница да можеш да кажеш шта хоћеш на улици или на блогу, зар је то слобода говора? Па, ако никог не занима, ако оно што кажеш или напишеш стигне само до неколико људи, који значај онда има? Докле год су извори информација (главна дневна штампа, главни ТВ канали) у рукама мафије, и промовишу се само информације које она прихвата, не можемо говорити о слободи говора. 
 
Приступање ЕУ значи губитак сопственог суверенитета. По илузији „ми из западне Европе смо много цивилизованији од вас, ми вас учимо како се раде ствари”, Европска унија дође и наметне друго законодавство. Не можеш притупити ЕУ, док се унутрашње законодавство не усклади са европским директивама. 
 
На овакав начин, један народ дође у ситуацију да се подреди тотално њему страном законодавству. У том обимном и компликованом ЕУ законодавству, које нико нема времена физички да истражи, налазе се многе неправилности које штете нашем друштву. 
 
По европском законодавству данас имамо свакакве абнормалности и лоше ствари са запада. На пример: права ЛГТБ која се намећу тако да нам униште традиционалну породицу, електронске здравствене књижице са микрочипом-сви наши лични здравствени подаци су уписани у Израелу, избацивање икона и крстова из школа из недискриминишућих разлога, порнографија на дохват руке деци и манипулативно сексуално васпитање деце и одраслих, подржавање абортуса, легализација еутаназије, намирнице пуне токсичних хемикалија које се продају легално итд. 
 
Сви ови проблеми нису последица уласка у НАТО и ЕУ, јер како сам рекао, те две структуре су само инструменти које мафија користи да убрза/олакша процес освајања/колонизације једног народа. Узрок лоших дешавања у Румунији, нарочито у последњих 25 година, је промена власти 1989. из патриотске у мафијашку. 

Можете ли нам рећи нешто више о пројекту Рошија Монтана и РМГЦ? Да ли постоји ризик да се понови катастрофа слична оној у Баји Маре 2000. године?

О пројекту Рошија Монтана сам писао пуно на свом блогу. На сву срећу по нас, данас то није актуелна тема. Румуни имају у Рошији Монтани највеће резерве злата, сребра и ретких метала у Европи. То је резерва из које се извлачи злато уназад 2000 година. Оданде су Румуни извлачили злато, а пре њих и наши преци Дачани. То је цела планина злата. Није само реч о злату, него и о културно-историјској баштини.  
 
Рошија Монтана је симбол присуства Румуна на овој територији још од давнина. Тамо постоји читава подземна палата направљена од километарских рудничких галерија које су ископали Румуни и Дачани. Спиралне степенице, велике собе саграђене пре 2000 година-непроцењиво културно наслеђе, можда једино у Европи. 
Историјска и култоролошка вредност Рошије Монтане је најважнија за нас.

mina-rosia-montana
Пројекат РМГЦ (Rosia Montana Gold Corporation-компанија у страном јеврејском власништву) представљао је пројекат који је имао за циљ да уништи културно богатство, да уништи место Рошија Монтана (са кућама старим преко 100 година), да уништи планине и све што је било под њима, да би се извукли (украли) злато, сребро и сви вредни метали. За експлоатацију су планирали да користе најтоксичнију методу-цианидатион. 
 
Заузврат, румунска држава би примила  хонорар од 6% вредности злата, неколико десетина радних места, стотине хектара шумских површина и огромно језеро (400 хектара) који би били затровани цианидатионом (као резултат процеса експлоатације злата) у њеној управи на дуг период. 
 
Још бисмо остали без ове огромне резерве вредних метала која је чувана хиљадама година у Рошији Монтани. Пројекат РМГЦ био би највећа од свих крађа које би се догодиле у Румунији и огромна еколошка катастрофа, чак и када брана на акумулационом језеру не би попустила (токсична течност би продрла у подземне воде на дну језера). У Румунији већ имамо такво акумулационо језеро, мањег нивоа, као резултат случаја са Рошијом Појени која је јако близу Рошије Монтане. Погледајте на слици како изгледа пејзаж. 

rosia poieni

Део мештана из Рошије Монтане се 15 година борио против овог пројекта. А, у последњим годинама борбе су им се придружили многи Румуни који су разумели опасност и крађу коју је представљао пројекат РМГЦ. У септембру 2013., у Букурешту, био је један од највећих уличних протеста против пројекта РМГЦ-око 30 000 младих носило је транспаренте са порукама типа: „Спасите Рошију Монтану!” 
 
Странци који су стајали иза компаније РМГЦ успели су да привуку све румунске политичаре: председнике државе, премијере, министре културе, животне средине, економије, индустрије итд. Пројекат РМГЦ је пример где неколико странаца, који немају никакве везе са народом и територијом твоје земље, дођу дрско и безобразно да ти украду и униште теби највреднију ствар, без пардона и без милости према здрављу људи и животној средини. Ова појава, крађа од других народа дешава се скоро увек и примећујемо да се и данас дешава широм планете. 
 
На срећу, румунске патриоте су добили битку за Рошију Монтану. У јануару 2016. , место Рошија Монтана (укључујући и рударску експлоатацију) проглашено је „историјским местом А категорије-од националног значаја”, тако да се више не могу поновити штетни пројекти који би уништили било коју зону. Сада када је остављена на миру, Рошија Монтана може да се туристички  веома добро развије. Надамо се да нас неће изненадити нови напад странаца на Рошију Монтану. Ипак је реч о огромном богатству и не можемо игнорисати ту чињеницу. 

protest-rosia-montana-bucuresti-septembrie-2013-2

Сматрате ли да се данашњи свет налази у ропству? Ко је прави колонизатор, САД или Русија?

Наравно да се свет налази у ропству. Мени и другим људима је то јасно. Нама Румунима су то рекли наши преци. Истражујући праву историју и књиге које су остале за румунским патриотама, сазнао сам да смо у ропству и ко нас поробљава. У једном румунском манастиру постоји слика на којој је осликан напад странаца на нашу земљу (нацртана је цела Румунија са Републиком Молдавијом). 
 
Чињеницу да постоји међународна мафија која ради против човечанства могу да разумеју само они људи који испуњавају неколико услова: 
 
-они који имају довољно висок коефицијент интелигенције да могу да обухвате и разумеју толико велики опсег ствари  
-они који су отпорни на феномен когнитивне дисонанце-феномен који ствара јака негативна осећања услед сазнавања тешке и неподношљиве истине 
 
-они који желе да сазнају истину о свету у којем живе и који посвећују време у тражењу те истине 
 
-они који су се искључули са мафијашког извора информација: главна штампа, телевизија, филмови, музика, радио, мафијашки сајтови итд. јер они који користе ове изворе немају никакве шансе да сазнају истину 
 
-они који се информишу сами, из што сигурнијих извора: праве патриоте који су још живи или стварна историја 

manastirea-petru-voda-romania

На жалост, много људи не испуњава ове услове. Зато многи верују у оно што им се сервира на телевизији. За оне који желе да сазнају истину има довољно информација на интернету које само треба да се прочитају и истраже. 
 
Нама Румунима су наши преци оставили много информација о ономе што нам се догађа. Онима који знају румунски препоручујем да прочитају књигу коју је написао румунски патриота да би разумели ко представља међународну мафију и како она делује. Реч је о књизи „Болница, Куран, Талмуд, Кахалул и франк-масонерија” коју је написао румунски доктор, Николае Паулеску (проналазач инсулина) 1919. године. 
 
Говоримо о добро организованој етничкој групи, која стотинама, хиљадама година експлоатише друге народе. То је група која је стекла толико велико искуство инфилтрирања и паразитирања на другим народима тако да су се извештили да користе разне лукаве начине не би ли бацили читаво човечанство под ноге. 
 
Скоро увек у историји су постојале две врсте народа: они који су остајали и живели у хармонији, миру и слози, који су гледали своја посла и предатори који су нападали и експлоатисали друге народе. Једина разлика је у томе што су предатори данас постали толико лукави да се сакрију тако да више не нападају директно, него из сенке. Они више не нападају класичним оружјем (сабљама, пушкама, тенковима итд.) него много моћнијим: новцем, лажним идентитетом, лажима, лукавством, клеветом и мас-медијима. 
 
Ови људи се инфилтрирају у народ узимајући домаћа имена и после пар генерација они више не могу бити идентификовани као странци, него су сматрани као део народа, наивно, као да су „наши”. Чак и када промене име и науче језик „домаћина” они остају и даље посвећени главном циљу: експлоатација народа у који су се инфилтрирали. 
 
Ово модерно освајање народа се остварује дуго кроз: уништавање моралних вредности тог народа, промовисање свег ружног и злог што већ видимо нпр. у САД, промовисање ривалитета и борбе за преживљавање, осиромашивање народа, уништавање индустрије како би се отежао развој уз помоћ сопствених снага, контролу новца (све банке су у њиховим рукама, укључујући државне/главне банке-штампарија новца), промовисање похлепе за имовином и луксузом, промовисање себичлука, кроз мас-медије и кроз све познате и још увек нама непознате технике за манипулацију. 

disonanta-cognitiva

У Румунији овај мафијашки напад траје најмање неколико стотина година. Наишли су на велики отпор: православна црква и румунски народ који има у свом духу дубоко укорењене моралне вредности. Убеђен сам да ћемо на крају добити ову битку. 
 
Прави колонизатор није ни САД ни Русија, нити било која друга држава. Нису земље те које освајају, него владари из сенке (мафија) користећи се тим земљама. Државе као што су САД и институције попут НАТО искоришћене су као оружје за колонизацију, освајање и експлоатацију других народа. Одлуке не доносе они које видимо на телевизији у својству „главних” у тим државама или институцијама. Они су само марионете које испуњавају наређење са „врха”, од особа које ми не познајемо, зато што се никада нигде не појављују. Одлуке доноси мафијашка елита која влада из сенке у тим државама/институцијама. Кажу нам да је председник САД најјачи човек у САД, можда на целом свету. Замолио бих читаоце да погледају кратак филм са председником САД Роналдом Реганом јер ту се види колико је био „јак” 

Дакле проблем човечанства не представљају одређене земље, него ти добро организовани предатори који владају тим државама из сенке. Ако погледамо ствари кроз очи света, хијерархија зла у свету се своди на те криминалце који желе апсолутну моћ и контролу. Ако погледамо ствари спиритуално, на врху хијерархије зла налази се ђаво/нечастиви, који жели да уништи хришћанску љубав, доброту, истину и морал. 

На које начине се спроводи манипулација над једним народом?

Након што су схватили да методе освајања и експлоатације које су се користиле у прошлости нису биле довољно ефикасне на неограничен период, ови предатори су пронашли нове начине-перфидне, лукаве, без насиља, али веома ефикасне. Некада су предатори нападали сабљом, а људи су зидали тврђаве да би се одбранили. Након тога су нападали унутар царства кроз порез, ропство и присилан рад. Али би се људи на крају побунили (нпр. Робин Худ, румунски хајдуци и одметници из целог света). Да би на крају, најинтелигентнији измислили идеју Држава и дали јој име „Национална држава”, како би изгледало као да припада народу, да су је измислили они најбољи из народа који раде за добробит народа. 
 
У стварности, у свим државама се види да су оне контролисане од стране мафије, а Држава ради против интереса народа за мафију. Али људи су преварени да верују да је нпр. румунска држава наша, румунска, да ради за наше добро, само зато што се зове „румунска” и зато што су на телевизији представљени људи чију власт видимо и који говоре румунски. 
 
Довољно смо видели шта ради та држава да схватимо колико је она румунска. Румунска држава систематски уништава румунски народ. Око 7 милиона Румуна је напустило земљу услед сиромаштва, од 1989. па до данас. Отишли су у западну Европу и по целом свету у потрази за бољим животом који им румунска држава није обезбедила. 
 
Популација Румуније је и даље у паду. Сиромаштво је широко распрострањено. Све лоше ствари које видимо данас у Румунији су последица мафијашке владавине из сенке Државе. Тако је и у целом свету. Предатори са којима се суочавамо данас су они најинтелигентнији и најспособнији у поређењу са свим онима који су постојали на овом свету. То се види по успеху који имају у експлоатацији народа широм света. 
 
Мафија још увек користи каласичне методе попут убијања патриотских лидера. Нама, Румунима се то догодило много пута. Ако одсечеш главу, други се јако тешко могу организовати и подложнији су освајању. Тако су убили Чаушеског 1989., Гадафија и многе друге који су им стајали на путу. Овакве ствари сигурно нећете сазнати на телевизији. Прочитајте Гадафијев тестамент који се налази на интернету. То нису речи неког диктатора. (Ce-i cu noi?) 
 
Телевизија, мас-медији углавном, можда је најважнији модерни инструмент мафије за манипулацију и контролу народа. 
Људи једноставно нису способни физички, анатомски и интелектуално да разазнају манипулацију кроз ове динамичне изворе информације: телевизија, филм, музика, радио итд. Кроз ове инструменте, мафија обликује умове слушалаца, што се даље преноси и на понашање, усађује им идеје, мењају им веровања и жеље, мењају им перцепцију о свету и одређеним стварима. Тако људи постају програмирани од стране оних који њима манипулишу. 
 
Многи људе живе у илузији да могу да разликују добро од лошег, истину од лажи, нормално од ненормалног, да могу да распознају манипулацију преко телевизије, радиа, филмова и да су имуни. То је велика превара. Сви који гледају телевизију су изманипулисани на неки начин, у мањој или већој мери. 
 
Предатори имају стогодишње искуство у варању људи преко телевизије. Они су ти који спроводе истраживања о људском мозгу и психи и знају тачно како да нам пренесу оно што треба тако да будемо изманипулисани да верујемо и реагујемо онако како они желе. 
Са друге стране, које ми искуство имамо да се заштитимо од овог невидљивог напада? Никакво! Тек сада људи почињу да схватају да нешто није у реду са телевизијом и све више њих се тотално одваја од мас-медија. 

tv

Један велики румунски патриота нам је још пре око 80 година рекао да „штампа убија истину”. Ево неколико цитата о штампи: 
 
„Ова штампа шири антинационалне теорије слабећи нам веру у народ. Ова штампа лажно представља наше румунске интересе, дезорјентишући и гурајући Румуне ка интересима који су супротни националним. Ова штампа представља висок  степен медиокритетства и корумпиране људе који дозвољавају да странци остварују своје интересе блатећи моралне вредности. Ова штампа трује душу сународника, пишући дневно, систематично и сензационалистички о злочинима, неморалним радњама, абортусима, авантурама. Ова штампа убија истину и служи лажима. Са лудачком упорношћу, употребљавају лаж и клевету као оружје за уништавање румунских бораца. „ 
 
Шта постиже мафија кроз своје изворе манипулације: телевизију и штампу? 
  
Укратко, успевају да створе људе који прихватају послушничку робовску државу. Људе који су незаинтересовани да знају ко стварно води овај свет. Људе који нису способни да истраже стварну историју и како је дошло до ове ситуације данас.  
 
Успели су да створе људе који упорно верују у лажи овог света: 
 
– капитализам је добар 
– црква је лоша 
– осмочасовно време је нормално (када у стварности имамо технологију која може знатно да скрати радно време) 
– хомосексуализам је нешто нормално 
-штампа пише истину 
-сами себи правимо зло 
– не постоји међународна мафија која те искоришћава, а да ти не знаш, то је само теорија завере 
– изборни систем може да промени нешто на боље 
– политичари које видимо на телевизији су они који нас воде (а, они у ствари испуњавају наређења мафије) 
– постоји слободно економско тржиште (како да постоји тако нешто када они контролишу банке, штампају новац и шаљу где желе по њиховом нахођењу?) 
– западна демократија је идеално друштвено уређење 
– све што видимо око себе је највише што човечанство може да има (у стварности бисмо сви могли живети у благостању, а не у сиромаштву и ропству као данас) 
– човечанство живи у миру (у стварности народи света су покорени и експлоатисани без њиховог знања) 

Како се један народ може изборити против уништења националне свести и против ропства? 

Мафија напада народе на сваком плану да би остварила шта жели. Људи су уморни, осиромашени, деморалисани и оболели (кроз вакцине, лекове, намирница пуних хемикалија, осмочасовно радно време, бирократију, стрес, мас-медију итд.) како не би имали ни времена ни снаге ни воље да се одупру ситуацији у којој се налазе. Православна црква је највише нападана. То се дешава јер Црква пропагира начин живота који претпоставља: љубав према ближњима, поштовање природе, алтруизам, међуљудско помагање, поштен рад, поделу ресурса, противи се богаћењу на туђ рачун, важност добробити заједнице, помагање сиромашнима и унесрећенима, скроман живот итд. 
 
Супротно од тога, мафија пропагира други начин живота који претпоставља: закон џунгле-свако се бори за своје добро, непоштовање према природи, себичлук, такмичење и борба међу људима за друштвени статус, борба за имовину и новац, борба за ресурсе и што више добара без рада, важност сопственог добра (заједница није важна), игнорисање сиромашних, живот у луксузу итд. 
 
Реч је о два потпуно супротна друштвена уређења. У друштвеном уређењу које налаже Црква људи не могу бити експлоатисани од других људи. Док у оном друштвеном уређењу које намеће мафија то се заиста и остварује: експлоатација свих људи од стране одређене групе. 
 
Зато, сви ви који желите да будете од користи својој домовини и човечанству треба да: 
 
1. Браните Православну Цркву, први стуб одбране од заједничког непријатеља. Црква има искуство 2000 година у борби против зла. Треба да се поучимо мудрости које нам она нуди. 
 
2. Приближите се црквеним учењима и пракси Православне цркве. Молите се чешће, идите чешће у цркву, постите, исповедите се чешће, читајте житија светаца(модели понашања за нас). Људе који су ближи Богу теже је преварити и изманипулисати од стране мафије јер су много удаљенији од свега што нам се сервира: секс, порнографија, алкохол, дуван, дрога, коцка, игрице, музика, филмови, гледање ТВ-а, луксуз, укусна, а отровна јела, журке, ноћни живот, аутомобили, куће, друштвени статус, функције, моћ, имовина итд.

biserica-moldova

3. Информишите се о томе шта значи здрав начин живота и чувајте своје здравље-један од највреднијих Божјих дарова. Људи треба да науче да мисле дугорочно. Одмарајте довољно (спавање између 22 и 2 сата ноћу је најважније). Људи који се не крећу и не баве спортом постају неактивни и разбољевају се. Одустаните од тренутног задовољства везано за исхрану да бисте имали дуг и здрав живот. Не гурајте свашта у уста што се продаје у продавници, чак и ако је укусно. Многи легално продавани производи у продавницама и супермаркетима су отров за организам: брза храна, жвака-веома отровна, хигијенски производи (шампон, сапун) са хемикалијама, паста за зубе са флуором-веома отровна, месне прерађевине са пуно хемикалија, обојени газирани сокови (нпр Кока Кола) итд. 
 
Подржавајте колико можете људе са села који производе природну храну! 
Направите свој повртњак ако можете. Пијте пуно воде-најздравија течност која постоји на планети. Вода чисти организам од отрова на најприроднији начин. Читајте о опасностима вакцина. Покушајте да не постанете зависни од апотека. Овде у Румунији је то велики проблем. Људи иду одмах да купе лекове чим се разболе. Заборавили су на природне лекове наших предака и трпају у себе таблете пуне хемикалија, надајући се да ће им бити боље.  
 
Запамтите једну ствар: болесни људи не могу бити корисни друштву, напротив, друштво је у обавези да води о њима рачуна када се разболе. Они који не пазе на здравље се разбољевају и не само да не користе друштву него га и оптерећују у његовом развоју. 

hrana-de-la-tarani

4. Организујте много боље своје време! Време је важан ресурс. Имамо веома мало времена на располагању да бисмо га губили на разноразне лоше ствари. Организујте много боље активности из дана у дан, да бисте имали времена и за активности које су за добробит заједнице/државе. Укључите се у активности које су добре по државу! Немојте се окретати само вашем добру или добру ваше породице, већ и у добробит заједнице/државе у којој живите. Идентификујте оне најителигентније међу вама и подржите њих у њиховим активностима! 
 
5. Проучавајте заједничког непријатеља са којим се суочавамо! Да бисмо могли да решимо проблеме које имамо! Да бисмо могли да их решимо, да бисмо неутралисали напад мафије, треба прво да разумемо како скривени непријатељ функционише међу нама. 
 
6. Тражите људе који још увек верују у Бога, сретните се, упознајте се међусобно, спријатељите се и помажите се међусобно! 
 
7. Помажите Цркву и вашу заједницу и народ колико год можете. Једни могу помагати волонтерски кроз разне друштвене и патриотске активности, други могу новчано. Свако нека помогне према својим могућностима. Људи који верују у Бога, а који су стекли одређену имовину, нека користе део средстава да би помогли људима око себе. 
 
8. Одустаните од коришћења извора манипулације: радио, телевизију, музику, филмове итд. Немојте више читати мафијашку штампу (њихове дневне листове и електронску штампу). Они који хоће да разумеју свет у којем живимо, који желе да сазнају истину, који хоће да буду од користи својој земљи и народу, треба да одустану и да више не користе ТВ, филмове, музику, радио и мафијашке сајтове. Ако желе истину, стварност, нека истражују праву историју коју су нам завештали патриоте. Они који се одају мафијашком извору информације имају ум затрован лажима, илузијама и манипулацијама и не могу више бити корисни друштву. На против, браниће планове мафије, не знајући.  
 
9. Правите децу и васпитавајте их у духу православља, објасните им одмалена ове горенаведене ставке. Водите рачуна о томе чему их уче у школама! У народима који су највише под утицајем мафије, школа је још један инструмент за манипулацију. У неким западним земљама већ су почели да их уче у школама како не постоје дечаци и девојчице и да свако бира пол кад напуни 18 година. 
 
10. Не губите наду! Ови мафијаши немају тоталну контролу! Имајте вере у Бога и у људе који верују у њега! Ствари се могу окренути у нашу корист ако би се укључило што више људи. 

Шта бисте поручили нашим читаоцима? 

Пре свега, хоћу да се захвалим онима који су прихватили објављивање овог интервјуа и онима који су читали до краја ове информације. Молим да ми опросте ако сам којим случајем изазвао непријатна осећања информацијама које сам овде дао. Све ове ствари које сам поменуо су још боље објашњене у текстовима на мом блогу. Ове информације се налазе и на другим местима на интернету. Важно је да будемо спремни да их потражимо и прочитамо. 
 
Оно што препоручујем читаоцима је да изнова читају овај интервју када буду имали времена и да се додатно информишу везано за ове теме. Такође, препоручујем им да озбиљно схвате ових 10 ставки које сам навео горе. 
 
Знам да је за неповеровати ово што се догађа у свету у којем живимо, у овим временима, али дужни смо да људе упознамо са истином, без обзира колико она била болна и тешка. 
 
Можда најважнија ствар коју треба да схватимо је да постоје око нас људи који су предатори, који су другачији од нас. Људи који верују у Бога лако падају у замку верујући да су сви људи око њих исти и да имају добру душу. На жалост, у стварности није тако. У стварности имамо на једној страни људе који верују у Бога, који гледају своја посла и покушавају да живе поштено у миру са другим људима, а на другој страни имамо зле људе који покушавају да их експлоатишу. Ово је континуирани рат који ми нисмо никако изазвали, али смо присиљени да бирамо страну. Бог нека нам је у помоћи да добро победи и да коначно почнемо да живимо у нормалном, моралном и аутентичном хришћанском друштву. Нека свако уради шта може да добро победи! Ако не због нас, барем због наше деце!

(Србин.инфо, Радмила Столић)