Прочитај ми чланак

ХРВAТСКИ ПОРТAЛ: Ђоковића мрзе јер је из Источне Европе! (ВИДЕО)

0

Последњи пример „антагонизма“ према Ђоковићу виђен је у мечу српског аса и младог Aустријанца Доминика Тима, када је публика извиждала „броја 1“ зато што је оправдано тражио челенџ.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић сигурно гази према шестој титули на Мастерсу у Мајамију, апсолутно доминира „белим спортом“, помера границе, али публика на највећим светским турнирима и даље је против њега.

Последњи пример „антагонизма“ према Ђоковићу виђен је у мечу српског аса и младог Aустријанца Доминика Тима, када је публика извиждала „броја 1“ зато што је оправдано тражио челенџ, при водству 5:3, на брејк лопту ривала. И не само тада, публика, је све време навијала против Ђоковића.

„Већина навијача су обожаваоци Роџера Федерера и Рафаела Надала, а Ђоковић их је толико пута растужио, да је јасно зашто га не воле“, био је један од коментара америчког ЕСПН-а. Овом темом данас се бавио и хрватски портал Индеx.хр, који иде мало даље од ЕСПН-а, па као разлоге зашто пубилка навија против Ђоковића наводи његову доминацију, да људи једноставно желе да буду уз слабије, али и у чињеници да он далази из источне Европе. Ђоковић у три ујутро игра у четвртфиналу Мајамија против Чеха Томаша Бердиха.

Погледајте срамотно звиждање на Новаков оправдан челенџ:

Извор: Курир