Прочитај ми чланак

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНИНА! Радован ми је излечио мушкост и спасао ми брак!

0

karadzic-dabic-700x402

Дан после изрицања пресуде Радовану Караџићу у Хагу, редакцији београдског Алоа јавио се читалац који нам се поверио да га је бивши председник Републике Српске као биоенергичар Драган Дабић излечио од импотенције и спасао му брак.

Читалац из Београда, који се представио као Бранислав Б. (47), прво је с нама контактирао телефоном, да би након тога прихватио да нам очи у очи исприча своја искуства са Дабићем.

– Гледао сам изрицање пресуде и нисам могао да верујем да је човек који ме је излечио и спасао ми брак починио страшне злочине за које су га осудили. Оно што ја о њему знам потпуно је другачије. Упознали смо се преко колеге из фирме, који ми га је препоручио пошто сам се пожалио да сам постао импотентан. Дао ми је визиткарту, коју сам и вама донео као доказ, а с обзиром на то да имам малу плату, значило ми је и то што даје попуст. Имао сам неколико третмана у једном стану у Новом Београду, а оно што ми је било мало чудно јесте да никада нисам видео неког члана његове породице, иако је све било уредно и чисто – тврди Бранислав.

Он додаје да је приликом третмана осећао енергију која је долазила из Дабићевих руку.

– Руке су му биле вреле док ме је додиривао. Осим стомачног дела, притискао је и одређене тачке на мојим табанима, а цео третман трајао је око пола сата. После петог пута десило се право чудо и ја сам повратио пољуљану мушкост. Мојој супрузи ништа није било јасно, пошто ме је било срамота да говорим како се лечим. Први третман коштао је 2.000 динара, али касније ми је узимао само по 1.000. После побољшања престао сам да идем код њега, а ову тајну до данас нисам никоме поверио – закључио је наш читалац.

Према ономе што пише на визиткарти коју нам је он дао, др Дабић се бавио квантном, духовном и енергетском медицином, као и традиционалном јапанском техником реики за умањење стреса и опуштање. Под девизом „Увек има помоћи“, овај стручњак за алтернативну медицину и здрав начин живота нудио је грађанима подмлађивање, пролепшавање, успоравање старења и продужавање квалитетног живота, и то углавном помоћу биоенергије.

Караџић је делио визиткарте са својим бројевима телефона док су га јурили Интерпол, ЦИA, БИA, а СAД су за његову главу нудиле пет милиона долара. Помоћ са сексуалне проблеме без имало респекта нудио је чак и агенткињи БИA, која му је извукла длаку из браде, што је на крају довело до његовог хапшења.

Са брадом и кикицом на врху главе шетао се Караџић несметано Београдом, препоручивао је тиховање и медитацију, а сексолог Саво Бојовић тврди да је с Радованом Караџићем радио на побољшању плодности код мушкараца јер, према његовим речима, Караџић поседује биоенергију која побољшава покретљивост сперматозоида!

Дабић је нудио помоћ за целу породицу – бавио се проблемима одрастања, адолесценције, зависности, психичких сметњи, али је имао програме и за спортисте, менаџере, старе и болесне. Његовим трибинама, према речима оних који су имали прилику да га виде уживо, присуствовало је између 200 и 400 људи.

У сврху побољшања квалитета живота, Дабић је продавао и различите, наводно лековите висуљке, па су пацијенти могли да купе такозвану крстолику композицију најмањег „велбинга“, која служи за личну заштиту и ношење на грудима.

Визиткарте које је др Дабић делио пацијентима, Фото: Aло!

Визиткарте које је др Дабић делио пацијентима, Фото: Aло!

Дабићеве крилатице

На сајту „ivonazivkovic.net“, који је и даље активан и на којем стоји да је то званичана интернет презентација Драгана Давида Дабића, осим кратке биографије, постављено је и 10 омиљених древних кинеских изрека које је изабрао лично „доктор Дабић“:

– Иза свакога човека који може постоје други људи који не могу.

– Учитељ отвара врата, али ви улазите сами. Мудар човек доноси своје одлуке, глуп следи јавно мнење.

– Онај који не може да се договори са својим непријатељима је онај кога непријатељи контролишу.

– Aко сте слабашни, не носите тешко бреме. Aко су ваше речи празне, не делите придике.

– Нечисти дијамант је бољи него обичан камен.

– Учење је благо које прати власника свуда.

– Aко планирате за годину, засадите рижу; ако планирате за деценију, засадите дрвеће; ако планирате за вечност, научите људе.

– Не можете спречити тужне птице да лете изнад ваше главе, али их можете спречити да савију гнездо у вашој коси.

– Онај који прода рода свога, нека две раке ископа.

Шта ћемо са Бушом, Блером, Клинтоном?

Зашто су још на слободи људи одговорни за злочине и зашто они никада неће кривично бити гоњени – пита у прилогу за „Раша тудеј“ новинар, писац и блогер Нил Кларк, сарадник водећих западних листова.

Пре годину дана, у извештају „Пребројавање тела“, која су прикупили међународни лекари, наводи се да је најмање 1,3 милиона људи погинуло у рату против тероризма који предводе СAД у Ираку, Aвганистану и Пакистану. У стварности, западни неоконзервативци и њихови савезници одговорни су за већи број мртвих, уништавање и људске патње чак и у поређењу с црним данима Трећег рајха. Aли њих нема у Хагу, истиче Кларк и прецизира:

– Aко заиста нико није изнад закона, онда ћемо у судници видети Џорџа Буша, Дика Чејнија, Пола Волфовица, Тонија Блера и Хилари Клинтон, а не само Радована Караџића – пише он. Оно што је још горе, сматра Кларк, јесте то што западни ратни лоби покушава да искористи оптужбе против Караџића као оправдање за сопствену крваву интервенционистичку политику.

Извор:  ало.рс