Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ НА НОВОМ МИТИНГУ: Европска унија тражи робове!

0

Лидер СРС Војислав Шешељ, изјавио је на вечерашњем митингу те странке у центру Пирота, да су последњих 16 година, године константног пропадања, под разним режимима, почев од Ђинђићевог до Вучићевог.

Истовремено сваки од ових режима жели чланство у ЕУ, којој су потребне јефтина сировине и робовска радна снага. Најбољи примери за то су суседна Бугарска и Румунија – казао је Шешељ и додао да је напредњачки режим , за пар година, задужио грађане чак 25 милијарди евра што је 75 одсто БДП.

 – Управо зато радикали ће се залагати за савез и царинску унију са Русијом јер је Србији потребан велики ослонац, земља заштитница а то може да буде само Русија – тврди лидер СРС, наглашавајући да нам стално говоре како живимо боље, а ми све више пропадамо јер се у Србији ништа осим шпорета на дрва више не производи!

Присталицама СРС су се обратили и потпреседник те странке Зоран Красић и генерал Божидар Делић.

Красић је констатовао да је 77 одсто грађана Србије схватило, да се од 5.октобра 2000. године све теже живи и да они који гурају Србију у ЕУ, гурају је у пакао. Због тога су радикали покренули бунт против актуелног режима.

Генерал Делић је закључуио да су и ЕУ и НAТО и Хаг, уствари један пројекат против православља и да зато никада нећемо постати део ЕУ. Aгресија НAТО пакта на СРЈ била је чист геноцид, јер се сваке године повећава број оболелих од канцера који изазива уранијум којим смо бомбардовани.

Извор: PirotskeVesti.rs