Прочитај ми чланак

ЖАЛОСНО: Зорана Михајловић – „Вучић за мање од две године запослио 150.000 људи“

0

zorana mihajlovic-

КРУПАЊ – Потпредседница СНС Зорана Михајловић изјавила је данас у Крупњу да је ДС у периоду од четири године оставила око 200.000 незапослених, док је за мање од две године откада је на челу владе лидер СНС Александар Вучић запослено око 150.000 људи у Србији.

„Ми смо странка која је за претходне две године са Вучићем вредно и предано радила на територији целе Србије, дан и ноћ, неки су се смејали или критиковали, а ми смо устајали рано и радили и иза нас су одређени резултати, рекла је Михајловић на трибини СНС у Крупњу.

Она је позвала бираче да 24. априла на ванредним изборима размисле о резултатима садашње владе коју предводи СНС.

„Надам се да ћете размислити о резултатима, а они су следећи – ДС је Србију оставила током четири године са 200.000 незапослених, а влада Вучића откада је постао премијер до данас запослила је близу 150.000 људи, рекла је Михајловић.

Како је истакла, незапосленост је смањена у Србији са 28 на 18 одсто.

Она је казала да у Крупњу има нешто мање од 2.000 незапослених и да је задатак владе да помогне да свако почне да ради, али на здравим основама, као и да створи услове да млади остану у Србији и ту заснују породицу.

„И када 24. априла будемо дошли на гласање, погледајте резултате и шта смо урадили, када будете хтели да заокружите број, а сигурна сам да ћемо победити, поручила је потпредседница СНС.

Михајловић је рекла да ће у априлу почети да се ради пут од Љубовије до Крупња који је веома лош и да ће радови бити завршени до 1. септембра ове године.

Она је истакла, говорећи о резултатима садашње владе, да је у 2015. израђено рекордних око 100 километара аутопутева и да је обновљено више од 100 км пута широм Србије.

Михајловић је подсетила да је влада обезбедила 16 милијарди динара за подршку предузетницима и позвала младе да то искористе.

„Све што радимо треба да радимо заједно са локалном влашћу. Држава ће увек стати уз локалну самоуправу и уз вредне и енергичне људе“, поручила је Михајловић.

Она је говорећи о резултатима владе рекла да многи пољопривредници не знају да држава даје бесповратно 53 одсто новца за набавку пољопривредне опреме и позвала сељаке да искористе ту могућност.

(Танјуг)