Прочитај ми чланак

Хомосексуалност, болест или опредељење?

0

images

Склоност ка истом полу је до 1973. године у целом свету сматрана као тежак психијатриски поремећај. Тада је Удружење психијатара Америке скинулo хомосексуализам са листе тешких психијатријских поремећаја, а  17. маја 1990. године Генерална скупштина Светске здравствене организације прогласила је хомосексуализам сексуалним опредељењем. 

Педера или како је данас популарно геј особа је увек било. У Старој Грчкој и Римском царству били су широко распрострањени, а како су прошле те цивилизације опште је познато, уништене су. Стара Грчка, а поготово Рим, су цивилизације где је перверзија била јако распрострањена. Цветале су све врсте перверзија (односи са истим полом, са животињама, са децом) и веома је било распрострањено оргијање. Касније, под утицајем Хришћанства, те настраности су сведене на минимум, али је почетком 60-их година 20-ог века почела промоција свих врста неморала.

Главни заговорник тзв. Сексуалне револуције био је доктор Алфред Кинси и на његовим истраживањима темељи се тврдња да је хомосексуализам ствар опредељења. На његова истраживања се позивају и педофили који траже своја „права“.

Ко је био Алфред Кинси? 

Алфред Кинси је био амерички биолог и професор ентомологије и зоологије. Он је творац књига „Сексуално понашање мушкараца“ (1948. година) и „Сексуално понашање жена“ (1953. година) који касније постају познате као „Кинсијеви извештаји“. Њега сматрају за оца Сексуалне револуције. Касније је објавио и своја истраживања која су се односила на оргазме деце.

Био је бисексуалац и педофил, а често је примењивао и самокажњавање које је изводио на свом полном органу. Своје експерименте је већином изводио из властитих побуда, а није се либио ни да сарађује са педофилима. Он је обучавао педофиле како да уз помоћ штоперице врше експерименте над децом коју су злостављали. Сарађивао је и са нацистичким официром, а и сам је вршио експерименте (злостављао је) на деци. Најмлађа особа над којом је Кинси или неко од његових сарадника извео експеримент имала је само 2 месеца. Он је тврдио да деци прија сексуални однос, а то је засновао на томе што су се деца опирала, плакала, ударала оног ко их је злостављао. Тведио је да деца могу да доживе оргазам од рођења и да зато могу да имају корист од сексуалних односа са одраслима и од инцеста, те да се мора спустити старосна граница за дозвољен сексуални однос. Његова истраживања финансирала је Рокфелер фондација.

Какав је разоран утицај имао на целокупно човечанство најбоље је описала Џудит Рисман у књизи „Кинси – злочини и последице“

Хомосексуалност као претња друштву

Познато је да су 60 посто оболелих од АИДС-а (СИДА) у свету хомосексуалци. Они су склони оргијању, честим променама партнера и зато су склони свим врстама полних болести.

Поред полних болести познато је да хомосексуални парови (тамо где је то дозвољено) усвајају децу, а у највећем броју случајева ти парови усвајају децу оног пола ког су они. Већина хомосексуалаца нису педофили, али већина педофила јесу хомосексуалци.

Хомосексуализам је противан свим моралним начелима нашег друштва. Баш из тог разлога ту болест покушавају да представе као нормалну. Врши се агресивна, застрашујућа, масовно распрострањена и интезивна кампања да се хомосексуализам представи као нешто нормално. То промовисање настраности се врши кроз филмове, серије, књиге, уџбенике за школу, експонирањем, разним парадама… Ова настраност више се данас представља широком аудиторијуму као нешто пожељно. Скоро да не постоји филм у ком нису бар поменути педери, а многи филмови и серије их представљају као успешне, утицајне, пожељне у друштву и јако цењене особе. У школама децу уче да је то нормално и подстичу их на односе са особама истог пола. Кампања је јако агресивна и свакога ко не сматра ове особе као нормалне бива проглашен за нацисту, фашисту, дивљака и претњу друштву, а посебан је акценат на извргавању руглу и подсмеху верских институција и саме вере. Ниједна вера не одобрава истополне сексуалне односе, а како је вера једна од полуга човечанства неопходно ју је уништити.

Имануел Кант, познати немачки филозоф, успоставио је „категорички императив“ као етички концепт, а он гласи: Поступај према оној максими коју можеш пожелети да постане општи закон (ако не желиш да убијају немој да убијаш). Ако би смо сви били наклоњени супротном полу људска раса би нестала за 70-ак година.

Извор: СРБИН.ИНФО/Илија Вуксановић