Прочитај ми чланак

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ: Вучић зна колико сам надмоћан и зато бежи од ТВ дуела! (ВИДЕО)

0

dejan petar zlatanović vojislav seselj

Први човек радикала, др Војислав Шешељ, у разговору са главним и одговорним  уредником Србин.инфо открио је ко по Западу треба да наследи Александра Вучића на челу српске државе и зашто једино базе руске војске у Србији могу да спрече нови сукоб између православаца и муслимана на просторима српских земаља.

У емисији „Интервју“ у продукцији „Балкан инфо“ гост је био професор доктор Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке и четнички војвода. Овом приликом, уместо одсутног Теше Тешановића, разговор са лидером радикала је водио главни одговорни уредник Србин.инфо Дејан Петар Златановић.

У интервјуу Шешељ је причао о свом односу према Александру Вучићу објаснивши зашто се премијер Србије боји да са њим има тв дуел, као и зашто није СРС заједно са Србским сабором Заветника организовала антинато протест у Београду 20 фебруара.

Такође, лидер радикала у разговору са уредником Србин.инфо најавио велики радикалски скуп у Београду за 24.март на који су позване све српске патриоте.

Шешељ је причао и о томе како је могао да постане најутицајнији амерички страни плаћеник међу Србима као и због чега се због муслимана није слагао бившим председником Србије Слободаном Милошевићем.

При крају интервјуа лидер радикала је и објаснио зашто су руске базе потребне Србији и због чега једино оне могу спасити српску државу од унутрашњих немира.

Цео интервју, који је Дејан Петар Златановић, у видео продукцији Балкан инфо, водио са др Војиславом Шешељем можете у трајању од 1:17 минута послушати у видео прилогу испод:

Извор: СРБИН.ИНФО; видео: BALKAN INFO

donacija-za-srbininfo