• Почетна
  • СРБИЈА
  • ДАН КАДА ЈЕ РЕЖИМ ПОЧЕО ДА ГРЦА У СТРАХУ , а новинарство у Србији умрло
Прочитај ми чланак

ДАН КАДА ЈЕ РЕЖИМ ПОЧЕО ДА ГРЦА У СТРАХУ , а новинарство у Србији умрло

0

12528576_10206811241458400_1304637201_oДа ли сте знали да се у Београду у суботу окупило више од 15.000 људи? Нисте? Није ни чудо, с обзиром на то да о овом масовном скупу против НАТО пакта није известио нити један велики медији у Србији! Ни реч.

Ако је неко и сумњао, данас је могао да се и дефинитивно увери – новинарство у Србији је мртво. Такозвани уредници и новинари РТС-а, Б92, ТВ Прва, Пинка, Вечерњих новости, Блица, Политике, Курира, Информера, Ало, Данаса и многих других самозваних медија, остали су неми на реку људи која је у Београду поручила да се не мири с НАТО окупацијом.

Готово да нигде у свету до сада није забележено да медији сложно прећуте овако велико окупљање. Режимске ТВ станице и новине се макар потруде да штуро известе о неком спорном догађају, умање га и прикажу мање значајним. Ово што се данас догодило у Србији превазилази и најмрачнију цензуру.

Ако сте и сумњали, сада знате за кога српски медији раде. Долар је једини њихов газда. Где су данас новинарска удружења да укоре колеге због прећуткивања истине? Где су сада слуге Запада који себе називају новинарима и покрећу протест „Новинари не клече“?

Данас смо такође били сведоци да је режим у Србији почео да грца у страху. Доказ за то је организован хакерски напад на портал „Србин инфо“, који је једини извештавао са улица Београда и српском народу преносио истину из српске престонице.

Да ли ће нас то зауставити? Наравно да неће. Да ли ће очајнички потези уплашене политичке квислинг-елите да превари српски народ и увуче га међу НАТО злочинце? Никада!

Алексеј Димитријевић – Србин инфо