Прочитај ми чланак

СРБИЈА: Хомосексуалци стварају “геј“ полицију

0
Геј идеологија убија живот!

Геј идеологија убија живот!

У току новембра и децембра 2015.године, у организацији МУП-а Р.Србије и хомосексуалног удружења “Лабрис“, организовано је више семинара за полицијске службенике као наставак обуке која је започета у октобру и новембру 2014.године.

Циљ наведених семинара је што ефикаснија заштита хомосексуалаца или како се модерним речником каже ЛГБT популације. И тако хомосексуалци, са нашим парама из буџета, обучавају полицајце како да се понашају у складу са “геј“ идеологијом.

Овим чином се недвосмислено шаље порука већинској нормалној Србији, да смо ми грађани другог реда, а да је примат државних органа по сваку цену фаворизовање групице хомосексуалаца и омогућавање да буду заштићени као „бели медведи“, ма шта радили или како се понашали.
Pederska policija

Да ли је ово наша полиција?

Да ли је ово наша полиција? (ФОТО: Танјуг)

Можда отпуштање 1500 часних полицајаца има за циљ да ускоро њихово место заузме 1500 хомосексуалаца. Односно да геј лоби захтева или ће врло брзо захтевати да мора бити процентуално заступљени у саставу МУП-а. Ту сумњу потврђује и накнадно допуњен чл.5 Закона о полицији, који говори о дискриминацији по основу рода и родног идентитета. А, можда ће једноставно створити “геј полицију“, као што су измислили комуналну полицију.

Напомињемо да је у Холандији, као и у другим европским земљама, заступљена популација настраних и до 70 посто међу полицијским службеницима. Тиме је овај слој људи учврстио свој лоби у редовима полиције, кроз коју несметано спроводи све остале накарадне законе који подупиру њихово настрано опредељење.
Pandur čuva lezbejke

Зар је ово главни задатак полиције? (ФОТО: Танјуг - Немања Јовановић)

Зар је ово главни задатак полиције? (ФОТО: Танјуг – Немања Јовановић)

Зар је ово главни задатак полиције?

„Геј“ лоби, иза којег стоје сатанске силе, кријући се иза такозване борбе против измишљене дискриминације, уствари има за циљ потпуно уништења свега оног што нас чини људима, а то је вера, морал, достојанство, част и пре свега права на живот, јер они величају смрт. Данас су у Србији, једино угрожена права и слободе нормалних људи, јер нам се агресивно намеће “геј“ идеологија, при чему свако мишљење које је супротно интересима хомосексуалаца, а које је засновано на Божијим и нормалним људским законима, проглашава се говором мржње и као такво је забрањено и “геј законима“ строго кажњиво. Једноставно нас приморавају, не да прихватимо различитости, већ да и сами будемо хомосексуалци.

Понижена, обесправљена и нормална Светосавска Србијо, докле ћеш ћутати и зло трпети?

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!