Прочитај ми чланак

ШAМПИОН УЗ ШAМПИОНЕ: Ђоковић долази у Aрену да бодри футсалере (ВИДЕО)

0

Најбољи тенисер света је стигао у Београд и према најавама требало би да буде у Aрени и бодри футсал репрезентацију у полуфиналу Европског првенства, чији је иначе промотер.

Српски футсалери у четвртак од 18.30 у Aрени јуре историју и боре се против Русије за финале Европског првенства. У томе ће са трибина имати подршку више од 11.000 навијача, али, према најавама, у Aрени би требало да буде и велики шампион Новак Ђоковић.

Најбољи тенисер света је у среду допутовао у Београд и према најавама би требало да буде у Aрени да подржи српске футсалере.

Подсетимо, Ђоковић је био и један од промотера Европског првенства, а пре почетка такмичења је послао подршку нашој репрезентацији и позвао све да подрже екипу.

Србија је до полуфинала стигла тако што је победила Украјину у четвртфиналу голом Милоша Симића у последњој секунди меча. Са друге стране, Русија је била убедљива против Aзербејџана.

Наши репрезентативци истичу да су спремни на нови подвиг и чудо, иако је Русија једна од најјачих репрезентација света у футсалу.

Нема сумње да ће на терену оставити и последњи атом снаге, а такође нема сумње и да ће публика, где би требало да буде и Ђоковић, бити уз њих свим срцем и даће им ветар у леђа да начине нови подвиг.