Прочитај ми чланак

ТУЖНА ВЕСТ ЗА НАВИЈАЧЕ СРБИЈЕ пред полуфинале српских футсалера!

0
Фото: Танјуг

Фото: Танјуг

УЕФA и Фудбалски савез Србије су имали велику жељу да се прошири капацитет “Aрене” Београд за мечеве полуфинала и финала ЕП у футсалу, али због безбедности и техничких услова, тако нешто ипак неће бити могуће да се изведе у кратком временском року.

Самим тим, капацитет дворане остаје 11.161 седиште, а атмосфера ће и даље бити “паклена”, баш као и на претходним мечевима нашег националног тима.

– Полуфинале ће се одиграти у истом амбијенту, који је интиман, лепо делује и компактан је. Не можемо да задовољимо техничко-безбедносне услове у веома кратком року да би обезбедили захтеве и квалитет који се намеће за већи капацитет. Иза завесе је терен за загревање тако да, нажалост, нисмо у могућности да то урадимо – рекао је Здравко Јокић, директор УЕФA Футсал ЕУРО.

У продаји је још остао мањи контигент улазница за полуфинале и финале, али с обзиром на пласман Србије у саму завршницу, вероватно ће и тај број “планути” већ сутра преподне.

– Карте су већ у продаји и за полуфинале, и остало је пар хиљада карата за оба дана. Верујем да ће бити брзо распродате – истиче Јокић.