Прочитај ми чланак

Одузмимо им право на наше животе

0

srpski-političari05969_n

Јад, беда, глад, продавање територије, промена демографске структуре становништва наше земље, стварање града неморала од Београда, промовисање педерлука, уништавање националног идентитета, воде нас у НАТО, млади желе да оду из земље, влада бела куга, извршитељи који отимају народу оно мало што је остало, богати убијају без казне, јавни дуг стално расте и још много, много тога.

Овако изгледа данашња Србија. 

Кренимо ставку по ставку:

 1. Јад, беда, глад  И у самом Београду, граду са највећим стандардом у Србији, све чешће се срећу људи у подераној одећи, све више је оних који се храном снабдевају из оближњих контејнера, велики број људи живи на клин чорби, плате и пензије су сведене на минимум, народ НЕМА ОД ЧЕГА ДА ЖИВИ.

 2. Продавање територије Космет је Бриселским споразумом дефинитивно продат, колевка Срба је предата на милост и немилост Шиптарима. Говорећи како никада неће признати Космет као независну територију мажу очи народу, а у Бриселу признају све сегменте државности. Продају Републику Српску, а када и то заврше на реду су Војводовина Српска и Рашка област. 

 3.  Стварање града неморала од Београда Београд је данас стециште блуда. Под паролом модерног руглу се извргава православље и традиција, промовише се промискуитет, девојке се продају за пиће, сатанизам је у успону, љубав према земљи се карактерише као дивљаштво и примитивизам, промовишу се педери, странци долазе да би се, за малу количину новца, провели са Српкињама. Шта више, Српкиње Србе сматрају примитивнима и сан им је да буду са странцима.

 4. Уништавање националног идентитета  Карактеристика окупације је уништавање националног идентитета окупираног народа. Убрзано губимо своју традицију, књижевни језик, националне симболе, извргава се руглу и подсмеху сопствена историја, све више личимо на своје окупаторе. Веберов протестанизам нам искаче и из фрижидера.

 5. Воде нас у НАТО – Злочиначка организација која је бомбардовала и убијала Србе из чисте обести. Организација која нам је отела Космет, Републику Српску Крајину, Црну Гору, Републику Српску која је убијала и разарала по Србији сада треба да постане наш ментор, наш заштитник. Терају нас да постанемо топовско месо, да гинемо уместо Енглеза, Американаца, Немаца…

 6. Млади желе да оду из земље – Сваким даном из Србије одлази све више младих људи.  Они не виде како да опстану овде, иду за бољим животом, за угодностима. Неки одлазе јер не могу више да трпе понижења, јер не могу да гледају необразовану, некултурну, примитивну пљачкашку хорду која се богати док поштен народ умире од глади. Из Србије годишње оде између 30.000 и 35.000 Срба.

 7. Влада бела куга – У Србији влада морталитет, више Срба умре него што се роди. Девојке више неће да рађају, желе провод и „модеран“ живот. Не желе ничега да се одрекну и децу сматрају само теретом. На младе момке који немају пара гледају као на нижу касту. Није то једини проблем. Народ нема од чега да храни децу, млади који одлазе из Србије породице стварају у иностранству и тако долазимо до изумирања нашег народа. 

 8. Извршитељи у домовима – Незапосленост, мале плате и пензије, високи намети све то доводи до неплаћених рачуна и глади. У тим условима створени су одреди извршитеља који људима улазе у домове и плене оно мало вредног што се у тим домовима налази, а некада отимају и саме куће тих несрећних људи. Људе терају на улицу и препуштају их судбини.

 9. Богати убијају без казне – Сведоци смо терора богатих над сиромашнима. Сви знате за случај сина Жељка Митровића. Он је једну несрећну девојку убио аутомобилом, побегао је са места несреће, а за то не одговара. Ако имате новац то значи да можете да радите шта хоћете, можете да одлучујете о животу и смрти.

 10. Јавни дуг расте – Србија ненормалном брзином јури ка дужничком ропству. Задужени смо преко 25 милијарди еура. Кредити се узимају и троше ненаменски, тачније за пуњење џепова „елите“.

 11. Промена демографске структуре – Србија је предвиђена као земља која ће примати мигранте и Роме (код нас у народу познате као Цигани). У Србији је за 4 године број Цигана порастао за 4 пута, а то је последица примене споразума о реадмисији. Србија је у обавези да им гради домове, да их уклопи у друштво, да им обезбеди социјалну помоћ, а исто се ради и са мигранитима.

Све ово не би било могуће да већ годинама на власти нису људи без дана радног стажа, без образовања и културе, без скрупула који воде рачуна само о сопственим интересима и џеповима. Такви одлучују о нашим животима, о нашим прецима, о нашим потомцима, о нашој отаџбини. Отрезните се Срби, отрезните и укините им право да одлучују о нашим животима. Ако размишљате о будућности, а и о садашњости, укините им то право. Како се то право укида знате веома добро.