Прочитај ми чланак

АУСТРАЛИЈАН ОПЕН: Опет саботирали Новака!

0

novak tennis-open_f

Није лако Новаку Ђоковићу. Под великим је притиском у Мелбурну. Знају сви да је најбољи, да му се смеши шеста круна на Aустралијан опену, па покушавају да га избаце из ритма. Прво су га организатори прекрстили у Новак, онда су га новинари провоцирали о намештању мечева, а сада је „исечена“ његова порука Лејтону Хјуиту, који се је у среду одиграо последњи меч у каријери.

У снимку пуштеном после Хјуитовог последњег меча у каријери нашли су се Федерер, Надал, Мареј и Киргиос, док Ђоковићеве поруке није било. Ипак, цео клип нашао се после на званичном сајту Aустралијан опена, пише б92.нет.

– Роџер, Рафа и Ник снимани су у суботу, а Новака смо снимали у недељу. Прва компилација прављена је у суботу увече, а после смо направили још једну с Ђоковићем. Догодила се грешка и пустили смо онај први клип. Цео снимак је на нашем веб сајту, није било никакве зле намере – рекли су за Б92 из ПР службе Aустралијан опена и додали:

– Новак ради толико много за овај турнир, последњи пример био је на званичном жребу када је ишао ван протокола како би се играо с децом, и то трчећим кораком и без обезбеђења, што нас је све одушевило. Обожавамо га овде и никада с према њему не бисмо односили с непоштовањем – покушали су да се „оперу“ организатори првог Гренд слема сезоне.

Извор: Вести онлајн, Б92