Прочитај ми чланак

ДЕЈАН ЛУЧИЋ: Српски народ мора да се пробуди, јер је куцнуо час за промене! (ВИДЕО)

0

Гост емисије „Интервју“ био је господин Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Човек који зна све о тренутним плановима светских сила и обавештајних служби, али и о нашој улози у свему томе. Дејан Лучић је за многе обавештајни монструм. Десетак година пре руске војне обавештајне службе објавио је „План о обнови Хазарстана“ у својој књизи „Исламска република Немачка“! 1994. године у „Владарима из сенке“ објавио је сценарио прављења државе Војводине у оквиру „Операције Хабзбург“, а о сецесији Космета био је немилосрдно искрен у „Тајнама албанске мафије“ и још 1989. године оптужио је лево крило ЦИA-е за издају Запада!

Да ли ће Србију спасити 300 паметних и утицајних људи? Шта треба да буде циљ постојања српске верзије Комитета 300? Ко је одговоран зато што српска војска и обавештајне службе неспремне чекају рат који долази? Зашто Јевреји требају да буду узор Србима? Да ли ће Срби заједно са Русима ослободити Косово и Метохију? Зашто српски народ живи све лошије, док нам на телевизији јављају да живимо боље него у Швајцарској? Ко је одговоран за опљачкане десетина милијарди евра државног новца из Србије?

Зашто је разочарење у власт Српске напредне странке изазвало апатију у народу? Да ли су Вучић и Николић преварили народ да ће се обрачунати са Тадићем и жутом мафијом? Каква је улога Микија Ракића у прављењу договора о ненападању? Зашто Шешељ не руши Вучића са власти? Како је Динкић избегао хапшење због уништавања српских банака? Ко стоји иза убиства Борке Вучић? Зашто је Вук Драшковић издајник Србије и на који начин је он уцењен од Хашког трибунала? Како на челу српске војске може да буде керамичар, а на челу служби безбедности адвокат?

Зашто је Србија данас земља под окупационом силом? Да ли Борис Тадић треба да одговара за издају државе и за уништавање српске војске? Да ли Србији прети опасност од даљег цепања територије? Ко финансира сепаратисте у Војводини и у Санџаку? Да ли Немци и жаље да остваре контролу над целокупном обалом Дунава? Каква је сличност између немачке војске у току ИИ светског рата и НAТО официра у Војсци Србије данас? Да ли је Српска академија наука и уметности потплаћена да говори против интереса српског народа? Шта су кључни национални интереси Србије?

Зашто би историја била другачија да је ДБ спровео налог Слободана Милошевића да Мило Ђукановић буде ликвдиран? Да ли је Црна Гора постала мафијашка држава у којој Ђукановић са својом породицом влада већ тридесет година? Шта ће се десити ако Црна Гора уђе у НAТО? Да ли Aмерика жели да уклони Милорада Додика са власти? Да ли ће Црна Гора, Република Српска и Македонија желети да се уједине са Србијом? Како везе са Русима и са Израелцима могу да помогну Милораду Додику да остане на власти?

Зашто је католичка црква уствари сатанистистичка творевина? Да ли су у Српску православну цркву инфилтрирани агенти Ватикана? Каква је веза Ватикана са концентрационим логорима у ИИ светском рату и са етничким чишћењем колонизованих народа? Шта стоји иза наоружавања Хрватске? Чије интересе заступа хрватска председница Колинда Грабар Китаровић?

Шта стоји иза активног укључивања Русије у сукобе на Блиском Истоку и како ће то утицати на ситуацију на фронту? Шта ће се догодити са Турском, ако Ердоган остане на власти? Да ли ће Курди напокон имати своју државу? Где се Израел налази у плановима владара из сенке? Зашто Aмериканци не желе да ризикују рат са Русијом ни због Турске ни због Израела? На који начин Aмерика ангажује спаваче у Србији, а какав приступ према људима има Русија? Како Aмериканци убијају неподобне политичаре широм света попут Уга Чавеза?

Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу.

Разговор је вођен 11.12.2015. године у нашим просторијама, у Београду.

Извор: БAЛКAН ИНФО