Прочитај ми чланак

ОВО ЈЕ ЦЕО СВЕТ ЧЕКАО: Да ли се ово заиста крије на дну Бермудског троугла? (ВИДЕО)

0

Две џиновске подводне пирамиде направљене од дебелог стакла, пронађене су у центру Бермудског троугла.

Океанограф је нагласио да је технологија непозната модерној науци, те да је дизајнирана на такав начин да пирамиде стоје испод воде.

Ове чудне грађевине на дубини од 2.000 метара су идентификоване уз помоћ сонара и океанографа др Мејера Ферлага. Војска је зауставила сва даља истраживања.
Мејер верује да би откриће тајних, чудних пирамида у центру троугла могло да расветли случајеве мистериозних нестанака бродова и авиона повезаних са Бермудским троуглом.

Питање на које нико нема одговор ј како су те пирамиде направљене и којим оруђем, на чак 2 километра испод воде. За сада ни испитивања не могу да се изврше јер недостају техника и машине за истраживања на тој дубини.

Ове вести су биле сензационалне и продискутоване на конференцији у Флориди. Новинари су тада имали огромне слике и компјутерске податке високе резолуције, који показују тродимензионалне пирамиде као савршено глатке, без икаквих алги или пукотина.

Било је више извештаја о овим пирамидама. Амерички океанографи су још 1990. године открили подводне пирамиде које су биле лоциране тачно у центру Бермудског троугла. Научници су анализирали све податке и закључили да је површина савршено равна, да је могуће да је од леда или стакла. Пирамиде су три пута веће од Кеопсове пирамиде.Ове вести су биле сензационалне и продискутоване на конференцији у Флориди. Новинари су тада имали огромне слике и компјутерске податке високе резолуције, који показују тродимензионалне пирамиде као савршено глатке, без икаквих алги или пукотина.

Било је више извештаја о овим пирамидама. Амерички океанографи су још 1990. године открили подводне пирамиде које су биле лоциране тачно у центру Бермудског троугла. Научници су анализирали све податке и закључили да је површина савршено равна, да је могуће да је од леда или стакла. Пирамиде су три пута веће од Кеопсове пирамиде.

Намеће се питање зашто је читав случај затворен. Случај су преузеле војне структуре, сви подаци су блокирани, а даља испитивања су под велом строге војне тајне.

Њена четвороугаона база дуга је 300, а широка 200 метара, а врх јој досеже око 200 метара. На врху се налазе две огромне рупе, а кроз једну од њих вода пролази великом брзином и тако ствара снажни подводни талас, који даље узрокује велики вртлог.

Због њега се на површини воде формира измаглица и таласи који све повлаче ка дну. Управо због тога истраживачи Бермудског троугла верују да то може бити један од узрока мистериозног нестајања свега шта се ту нађе.

Погледајте видео:

Извор: revolucija.org