Прочитај ми чланак

„Двери“: Велимир Илић претио председнику Бошку Обрадовићу

0
Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Ванпарламентарна странка Двери саопштила је да је министар без портфеља Велимир Илић претио њеном председнику Бошку Обрадовићу.

Како се наводи у саопштењу, Илић је Обрадовићу претио на синоћњем коктелу у чачанском Дому културе поводом почетка обнове Саборног храма Светог Вазнесења Господњег.

„Немој више да помињеш Илиће – ово ти је последње упозорење“, наводно је рекао Илић, преносе Двери.

Председник Двери Бошко Обрадовић је навео да не жели да помиње породицу министра, али да се бори против владавине браће Илић, министра Велимира и градоначелника Чачка Војислава Илића.

„Позвао сам их да се повуку са свих функција, па их онда више уопште нећу помињати“, рекао је Обрадовић.

Према његовим речима, Илић није успео га уплаши.

„Чачани, па и ја међу њима, нису плашљиве природе и нису више спремни да трпе бахатост и безобразлук Велимира Илића. Претпостављам да вечити министар осећа да му је одзвонило и у Влади Србије и у Чачку, па је све нервознији“, рекао је Обрадовић и додао да су политичке промене у Чачку све ближе и да их Илић не може зауставити.

Он је рекао да је Илићу посебно јасно да једино Двери могу да га победе у Чачку, а изразио је уверење да је то и разлог напада и претњи које их, како је додао, неће спречити да наставе опозиционо деловањем.

„Са друге стране, ако је ово манир министара у Влади Александра Вучића да се на овај начин обрачунавају са политичким противницима, онда ће ово ускоро бити проблем целе Србије, а не само мој лично и Двери“, рекао је председник Двери.

(Бета)