Прочитај ми чланак

СОРОШ НАЈАВЉУЈЕ ХАОС: Милијардер продаје деонице упола цене и купује злато! (ВИДЕО)

0

Сорош и „Удружење“ изазивају финансијски хаос како би створили једну банку, војску и владу. Велико запрепаштење у САД-у је изазвало откриће масовних концентрационих кампова опасаних с неколико редова жице, а изграђених у свим деловима САД-а.

Ти кампови могу примити на милионе људи, због чега у воду пада теза да су изграђени за прихват пар хиљада илегалних имиграната.

„Због чега милијардери Сорош и Џон Паулсон купују злато?“ наслов је веома занимљивог текста којег је пре пар дана објавио амерички независни портал Blacklisted News, из пера новинара Мајкла Снудера, који на основу понашања моћних мултимилијардера, те добро упућених берзанских мешетара, покушава одгонетнути шта се у ствари догађа у финансијском свету.

Нешто велико ускоро би се могло догодити! – Инсајдери са Вол стрита и водећи банкари у задње време вуку врло необичне потезе из којих се да закључити да се спремају за нешто „велико“, што би се ускоро могло догодити – истиче у уводу новинар портала, те потом додаје да је све више показатеља који упућују на закључак да ће се у САД па и шире, ускоро догодити велики финансијски колапс.

Тај свој закључак Снајдер поткрепљује, између осталог, и податком да мултимилијардер и финанцијски магнат Ђерђ Сорош у задње време јефтино продаје деонице најпознатијих светских банака (Ј. П. Морган, Голдман Сакс), и остале своје деонице, док у исто време купује велике количине злата. Зашто би неко испод цене продавао деонице и куповао злато, ако не очекује слом?

– Зашто би неко испод цене продао десетине милиона долара вредне деонице водећих банака, те у исто време куповао огромне количине злата, осим ако не мисли да ће ускоро доћи до великог колапса светског финансијског система – примећује новинар, који ту своју тезу потом подупире неким ранијим Сорошевим изјавама.

– Не могу вас разведрити добрим вестима, јер је ситуација врло озбиљна и тешка. Чека нас ектремно тешко време, нешто слично кризи каква се догодила тридесетих година прошлог века, а могућ је и тотални колапс целог финансијског система.

Након тога могло би доћи до великих нереда на улицама Америке, што би могло послужити као извињење за употребу оружја од стране власти, те за увођење рестриктивног политичког система у којем би индивудуалне слободе биле још више ограничене – казао је Сорош у недавном интервјуу за Њузвик.

У Америци се купује масовно муниција која није намењена за војску!

Америчка социјална служба наоружава се као да ће у рат! Злато у великим количина, осим Сороша, купују и други милијардери попут Џона Паулсона, али и многе централне банке. Добро упућени берзански „инсајдери“, осим тога, у задње време масовно распродају деонице компанија, а велике количине новца (ради се о билионима долара) у исто се време извлаче и из инвестиционих фондова, примећује аутор који потом констатује да се осим злата, у задње време у Америци интензивно купује и муниција.

Недавно је откривено да америчке социјалне службе купују 174.000 метака који ће бити подељени на 41 локацију у Америци. Због чега, за име Бога, социјални радници требају 174 хиљаде метака? – пита се аутор, па додаје да је раније ове године Уред државне безбедности САД-а купио преко билион метака, од којих многи пробијају зидове и разарају унутрашње органе, а који, важно је истаћи, нису наручени за америчку војску!

– Очито је да се берзански мешетари, америчка влада и централне банке спремају за нешто велико, због чега ни ви не би требали гурати главу у песак – закључује аутор текста.

Мултимилијардери се кладе у пропаст евра! Додамо ли свему наведеном информацију да се Јакоб Ротшилд, Џон Паулсон и Џорџ Сорош у стотине милиона долара ових дана кладе у пропаст евра, као и податак да је евро последњих дана заиста значајно пао, скори финансијски слом у свету све мање се чини нереалним.

Ко у ствари изазива најгори могући расплет, односно ко у позадини вуче конце због којих Европи и САД-у прети још већа криза, односно економска катастрофа какву свет није видео још од тридесетих година прошлог века, а која је претходила највећем сукобу у историји ратовања?

Извор: Revolucija.org