Прочитај ми чланак

БРУТАЛНА МАСОВНА ТУЧА У АТИНИ: 70 Срба напало 25 Хрвата, 15 особа у болници (ВИДЕО)

0

A Red Star soccer fan throws torch during a Serbian National league soccer match against Partizan, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 18, 2013. Thousands of riot policemen have been deployed throughout Belgrade to prevent possible violence during a derby match between bitter rivals Red Star and Partizan. Partizan won 1-0. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Грчки портал је објавио снимак направљен у близини аеродрома на коме се види туча навијача два клуба који су се очигледно враћали кући. Хрватски медији јављају да су БББ извукли дебљи крај

Два дана грчка полиција је радила сјајан посао и спречили су веће инциденте у Атини пре за време и после меча Лиге шампиона између Олимпијакоса и Динама.

“Делије” у сарадњи са навијачима Олимпијакоса никако нису успевали да пронађу пут до “Бед блу бојса”. Ипак, на крјају када је попустила пажња тамошњој полицији навијачи Звезде су данас око 12.00 часова успели да направе заседу Хрватима пред долазак на аеродром, где је дошло до бруталне туче.

Грчки портал „Газета“ је објавио снимак направљен у близини аеродрома на коме се види туча навијача два клуба. Наводно 30-ак навијача Динама је дошло на аеродром, где је већ било око 60 “делија”

Хрватски медији јављају да је чак 15 навијача БББ завршило у болници са лакшим и тежим повредама.

„Све је почело око 13 сати када се 70 Срба сукобило са 25 Хрвата, а укупно је повређено 15 особа. Једна је особа тешко повређена у нападу ножем“, пише „Газзетта“.

Вечерње Новости