Прочитај ми чланак

ХАОС У АТИНИ: Грци умало спалили живе Хрвате, стижу Делије са палицама, шипкама… (ВИДЕО)

0

taksi_boysi_olympiakos_newsit

 

Грчки Олимпијакос у четвртвом колу Лиге шампиона сутра дочекује загребачки Динамо, а утакмица је већ добила суров увод…

Како јавлајју хрватски медији позивајући се на грчке, синоћ је дошло до опасног напада на навијаче загребачког тима. Око 30 особа напало је такси у којем су била четворица „Бед блу бојса“ (БББ).

Присталице Олимпијакоса су кацигама и палицама разбили ветробранско стакло такси возила, те су на задње седиште бацили бакље и димне бомбе, које су, према писању хрватских медија, запалиле Динамове навијаче. Само пуком срећом избегнута трагедија, односно смрт навијача из Хрватске који су успели да побегну.

Навијачима Олимпијакоса пре две недеље није било дозвољено да присуствују утакмици Лиге шампиона против Динама у Загребу.

Dinamo-olimpijakos-620x350

Хулигани су на мотоциклима пресрели такси, разбили стакла на возилу и убацили навијачке бакље! Како су изјавили сведоци, Хрвати су истог тренутка побегли из возила.

Грчки медији јављају да је у Атину стигло стотинак БББ-а, али и да навијачима Олимпијакоса подршку дају Звездине „делије“, њих око 300.

Како јавља индеx.хр, наводно је грчка полиција ухапсила 41 навијача Црвене звезде.

Група навијача Црвене звезде, који су допутовали у Атину да заједно са присталицама Олимпијакоса, навијају против загребачког Динама у Лигу шампиона ухапшени су јер је полиција код њих пронашла палице, гвоздене шипке и бакље.

A Red Star soccer fan throws torch during a Serbian National league soccer match against Partizan, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 18, 2013. Thousands of riot policemen have been deployed throughout Belgrade to prevent possible violence during a derby match between bitter rivals Red Star and Partizan. Partizan won 1-0. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Управа Олимпијакоса страхује да би до нереда могло да дође и трибинама јер су Загрепчани добили подршку навијача Панатиникоса.

Утакмица 4. кола Лиге шампиона између Олимпијакоса и Динама игра се сутра од 20.45 сати.

Ало.рс