Прочитај ми чланак

ПАС ХУМАНИЈИ ОД ЉУДИ: Спасио новорођенче, у чељустима га однео до кућног прага (ВИДЕО)

0

pas-beba_62x0

Пас је пришао ближе беби, држећи је између својих чељусти отишао је ка оближњој кући, оставио бебу испред врата и почео да лаје.

СAУДИЈСКA AРAБИЈA – Живимо у свету пуном окрутности, окружени смо бездушним, нехуманим људима. Ти људи користе сваку прилику да злоупотребе псе, оставе их саме и гладне на улицама, трују их или их убијају.

С друге стране, пси, који су ту за људе, без обзира колико мржње и злостављања су добили од њих, чувају од опасности, чинећи свет невероватним својом лојалношћу и љубављу.

pas-dete-

Ова прича показује колико су пси племенити, било да живе у дому или су луталице, њихова срца и морал су исти!

Док је пас луталица цуњао около у потрази за храном, нашао је на новорођенче! Беба која је, чинило се, рођена само неколико сати раније!

Оно што је најстрашније јесте чињеница да је пупчана врпца и даље била везана за бебу!

Пас је пришао ближе беби, држећи је између својих чељусти отишао је ка оближњој кући, оставио бебу испред врата и почео да лаје! Желео је да дозове некога ко би спасао тек рођеног, незаштићеног дечака! Чланови породице који су живели у тој кући чули су пса како очајнички гребе и лаје тражећи помоћ! Отворили су врата и занемели од призора!

Породица је новорођено дете однела у болницу, а чудесна ствар је да је дечак преживео! Спасен је само захваљујући овом чудесном псу!

Извор: Kurir.rs