Прочитај ми чланак

Миша Вацић – НАТО пакт је регенерација идеје нацизма и нови светски тиранин! (Видео)

0

misa vacic

Наш гост је био господин Миша Вацић, бивши председник Српског народног покрета „1389“, истакнути националиста, борац за ослобођење и уједињење свих српских земаља и за очување српске традиције и културе. Погледајте цео интервју и сазнајте више о разним актуелним темама.

Да ли су права хомосексуалаца у Србији стварно угрожена? Зашто је геј парада у Србији несхватљива појава? Како хомосексуалци успевају да наметну свој систем вредности свуда у свету? Шта је коначни циљ хомосексуалаца? Колико је коштала геј парада одржана у Београду и ко је то платио?

Да ли је лек у борби против хомосексуалаца руски рецепт и забрана геј парада? Зашто је српски народ заспао и заћутао у борби против геј лобија? Како Срби реагују на све неправде које се дешавају према српском народу? Ко стоји иза промоције хомосексуалних вредности? Зашто су геј права само једно од оружја глобализма у борби против суверених народа?

Зашто је НАТО пакт регенерација идеје нацизма и нови светски тиранин? Да ли ће Русија једном заувек стати на крај НАТО пакту? Да ли се за Србију сунце рађа на истоку и да ли ћемо заједно са Русима успети да зауставимо империјализам Америке?

Да ли су азиланти безбедоносни проблем за Србију? Како је Америка уништила државе и порушила мир у Африци и на Блиском Истоку? Зашто исламисти исказују до сада невиђен ниво бруталности према својим заробљеницима у пропагандне сврхе? Да ли би било логично да избеглице дочекају петролејске монархије које су у њиховој непосредној близини?

Како је Србија успела да буде покорена преко телевизора, иако српски дух отпора није пао некада пред НАТО бомбардовањем или још раније пред турским набијањем на колац? Зашто Европа намеће Србима да не смеју да пеку ракију и да кољу прасиће, да не смеју да праве чајеве од трава и да се баве пчеларством? Зашто фронт моћних Западних држава жели да уништи идентитет слабијих земаља?

(Србин.инфо, Балкан.инфо)