Прочитај ми чланак

ПРОБУДИМО СЕ ДОК ЗАИСТА НЕ БУДЕ КАСНО: Србија се пуни избеглицама док суседи затварају границе

0

Све време упозоравам да ће се десити ово о чему „генијалци“ на неким медијима тек сад отвореније говоре: да ће сви осим Србије херметички затворити своје границе – ВИДИ: УПОЗОРЕЊЕ „Србија се пуни избеглицама док суседи затварају границе“.

danilo-tvrdisic-portret
О АУТОРУ

Данило Тврдишић је економиста и аналитичар.

Указивао сам и да ће у име Србије продане душе својим пилићарским карактерима трговати са судбином српског народа и да ће направити лично интересни дил са газдама из ЕУ и да ће све то представити уз изговор да раде у име „светле европске будућности“.

Све са циљем да целу Србију медијском причом о „милостивом Самарјану“ лакше и без отпора претворе у један велики избеглички камп, односно концентрациони логор.

Ако нам сада не буде јасно да је време за озбиљнију друштвену акцију, никад и неће јер: „највећи европљанин у историји човечанства“ Александар Вучић оваквом „хуманом“ политиком директно и бесповратно нам свима ставља омчу око врата.

Зато постављам питање свима нама који видимо куда ово води:

Шта се чека? Има ли неког да покрене овај народ у тренутку када је очигледно да ће ова криза полако, али сигурно прерасти у класичну борбу за опстанак једног малог православног народа?

Или ће она Његошева да : „Род мој сном мртвијем спава“ бити наш вечни усуд…

Ово није ријалити, иако личи на ружан сан…зато: ПРОБУДИМО СЕ ДОК ЗАИСТА НЕ БУДЕ КАСНО!

Извор: СРБИН.ИНФО