• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • БЕБАМА НА ПОЛИЦИЈУ ИЛИ, КАКО ТВРДИ „БЛИЦ“: Сузавцем на бебе најпотреснији доказ ужаса на Хоргошу
Прочитај ми чланак

БЕБАМА НА ПОЛИЦИЈУ ИЛИ, КАКО ТВРДИ „БЛИЦ“: Сузавцем на бебе најпотреснији доказ ужаса на Хоргошу

0
Снимак дела насловне странице сајта  no border serbia | freedom of movement is everybody's right

Снимак дела насловне странице сајта no border serbia | freedom of movement is everybody’s right

Aлександар Јовановић / Ћирилизовано

О мигрантима и преституткама опширније у следећем преводу. Доле је само један пример чиме се служе и једни и други. Но, док је допринос Бајденовог слушчета и Петреусових медија растакању Србије и Европе очигледан, као и нечовечност њихових метода ,нема истраживања и чланака на тему ко су неоотпораши, ко је, поред намесничке власти и бљак медија, овдашња англоционистичка антисрпска и антиевропска пета колона.

Да ли је неко пренео већ три дана стару вест да су новинарима „Скај њуса“ Сорошеви активисти из w2eu.info – Welcome to Europe признали да мигрантима „Активисти наше мреже у Турској дистрибуирају те водиче бесплатно“ – Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants?

Да ли је неко истражио овдашњи огранак те пете колоне? Да ли је сада важније гањати педере – и тако по ко зна који пут глумити опозицију и брижно родољубље – или погледати ко све учествује у стварању „Србије без граница“ / no border serbia | freedom of movement is everybody’s right – и гамад раскринкати? 

БЛИЦ: Сузавцем на бебе – најпотреснији доказ ужаса на Хоргошу 

Сузавцем и батинама на старце, жене, децу – тако је мађарска полиција на прелазима Хоргош и Хоргош 2 дочекала избеглице из Сирије након што им је бодљикавом жицом затворила пут. У сликама раскрвављених људи и уплаканих малишана издвојио се један призор који на најпотреснији начин сведочи о ужасу који се ових дана дешава на граници Србије и Мађарске.

Деца највише испаштају због мигрантске кризе (Фото: АП - Дарко Војиновић)

Деца највише испаштају због мигрантске кризе (Фото: АП – Дарко Војиновић)

Јуче је ово мало биће од једног месеца такође било попрскано сузавцем од стране мађарске полиције!!!! Наши лекари су му пружили помоћ…и данас смо тамо! Надамо се мирнијем дану“, пише на Фејсбук страници „Сачувајмо бебе“, уз слику нападнутог малишана.

beba migranti

Ово је, нажалост, само један у низу случајева бруталности мађарске полиције према онима који то ама баш ничим нису заслужили. Као да ова деца, одрасла у крви и јауцима, нису довољно грозота видела у животу.

migranti tvit

Иначе, на граничном прелазу Хоргош 2 избеглице са Блиског истока данас мирно протестују незадовољни понашањем мађарских власти, узвикују „Хвала, Србијо“ и носе транспаренте на којима се, између осталог, питају шта се десило са људским правима.

Извор: Блиц

За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано