Прочитај ми чланак

Звезда “понизила“ Партизан?!

0

zvezdan-terzic

И вечерас после седнице Управног одбора Црвене звезде, генерални директор “у оставци“ Звездан Терзић је искористио прилику да “пецне“ највећег ривала.

Црвена звезда је вечерас расписала председничке изборе за 11. и 12. октобар, а после седнице Управног одбора, новинарима се обратио Звездан Терзић, који не крије свој став да изборима баш и није време, али да је руководство ипак одлучило да испоштује захтеве навијача.

Али, говорећи на ту тему, Терзић се вешто дотакао Звездине победе у дербију над Партизаном (3-1) протеклог викенда, констатујући да је актуелни шампион у суботу на Маракани “понижен“ Звездином игром.

„Уверен сам да је Звезда била на добром путу, шампионском, путу стабилизације, све до данас. То се видело до сада, а и у дербију када смо игром понизили Партизан.

Као професионалац мислим да ова одлука не иде у прилог Звезди, јер је у сред сезоне када је потребно јединство, а избори ће довести до дестабилизације клуба, поготово што 15. октобра следи нови мониторинг УЕФА.

Али, као људи од речи имали смо обавезу да испунимо обећање и одржимо изборе“, изјавио је Терзић, а преноси “Блиц“.

Он је потврдио да ће до избора одговорно обављати своју функцију и учинити све да Звезда настави започету серију победа.

Извор: Sportske.net, blic.rs