Прочитај ми чланак

ТАКОЗВАНА ИЗБЕГЛИЧКА КРИЗА и стварање Великог Израела

0

migrantski pravci

Све је очигледније да поплава избеглица служи остваривању јеврејског плана за стварање Великог Израела (Ерец Израел). Ако нисте упознати с тим концептом, Велики Израел је велики појас земљишта од Нила до Еуфрата којег је Израиљу наводно обећао Јехова.

Велики Израел је далеко већи од садашње државе Израел, а пошто се садашња колонизација Јевреја жестоко оспорава,  потребни су драстични догађаји да би могли да протерају аутохтоне семите (Арапе) и инсталирају нову државу.

Исламска држава, која је и раније радила за израелску обавештајну службу (Мосад), већ је освојила добар део територије на којој треба да се простире Велики Израел.

veliki izreal

Исламска држава добија средства, помоћ, оружје, обуку и регруте из Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Саудијске Арабије и Израела. Иако јеврејска штампа шири сензационалистичке приче о некаквом холокаусту Исламске државе, Исламска држава никада није имала намеру да нападне јеврејску државу.

У ствари, сви садашњи ратни сукоби на Блиском истоку, а посебно у Сирији, су део завере да се знатно прошире границе Израела. Саудијска Арабија, коју су основали Јевреји и одакле вехабијска Исламска држава и потиче је сређена, однедавно је и Египат ту негде, тако да има само још неколико несвршених послова.

isis ZIONISTgreatIsraelmeme3

Можда на први поглед није јасно како се Исламска држава уклапа са јеврејском. Али једноставно је, план је следећи:

migrantski pravci a8Натерати аутохтоно муслиманско становништво да бежи са простора Великог Израела тако што ће бити изложено терорисању америчким бомбама, Исламском државом, Ал Каидом итд.

– Искористити јеврејску контролу над имиграционом политиком Европске уније за подстицање Арапа да беже из Великог Израела што даље могу.

– Стварати стварне и измишљене сценарије по којима европске Јевреје прогањају Арапи „анисемити“ (нпр, бајка „Шарли Ебдо“, а затим те преплашене Јевреје охрабривати да учине Алију (пресељење у Израел).

– Западу злочине Исламске државе приказивати преко јеврејских медија, тако да се створи утисак да је интервенција Запада у региону апсолутно неопходна.

– Охрабривати и потпаљивати сукоб цивилизација у свакој европској земљи, сукоб који ће неминовно проистећи због поплаве Арапа, и уверити Европљане да у новом крсташком рату треба да буду на страни прогресивних Јевреја а против назадних муслимана. Групе као Енглеска одбрамбена лига су створене да управо то раде.

ВАЖНО

Ставови изнети у чланку не морају бити и ставови редакције Србин.инфо.

– Користити мултикултурализам за слабљење и неминовно уништење европских народа кроз насилну асимилацију, одстрањивањем највећих хуманитарних критичара Израела – суштински највеће претње јеврејској хегемонији.

Дакле, као што можете видети, Израел ће се добро окористити слањем Арапа све до северне Европе и утеривањем страха у кости европским Јеврејима тако да се селе у Израел.

Није битно да ли ће сви Арапи напустити Велики Израел, све док је под јеврејском контролом.

Ето, народе, како Исламска Држава доводи до велике израелске државе.

Ћирилизовано

Аутор овог текста је препоручио чланак Израела Шахака са предговором Мишела Чосудовског: “Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East | Global Research – Centre for Research on Globalization. Придружујемо се препоруци и вашој пажњи препоручујемо још један рад, незаобилазан у разумевању улоге циониста у садашњој „избегличкој“, али и у многим другим кризама: Дајана Џонстон: Aнтисемитизам je животна потреба Израела (или актуелна реприза) – (ажурирано).

Аутор: Кајл Хант
Извор: Renegade Tribune
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО