Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ УПУТИО САУЧЕШЋЕ БИН ЗАЈЕДУ због губитака у спровођењу геноцида у Јемену

0

vucic-i-seik  Šeik iz Dubaija da bude Ministar poljoprivrede

Шта год да је у питању – физички и емотивни настран однос, саучесништво у пљачкању Србије или обоје, тек Вучић још једном показа да не мари шта чини свом народу и држави.

Јеменци су се дрзнули па збацили власт коју им је наметнула Англоционистичка империја, то је морало да се казни и за кажњавање – геноцидом! – се користе проксији, Саудијци и слична олош међу којом и режим ком припада Бин Зајед, дошло је до неких губитака у извођењу кољачких радова – а Вучићу жао!?

Нема шта, Американци су атентатом на Драшковића када је овај сметао уједињавању „опозиције“ и убиством не увек послушног Ђинђића осталим капоима утерали страх у кости и натерали их да  чине апсолутно све шта се од њих тражи. И кад се не тражи.

Жртве Вучићевог пријатеља (Фотографија: Farsnews)

Жртве Вучићевог пријатеља (Фотографија: Farsnews)

Вучић упутио телеграм саучешћа шеику Бин Заједу

Премијер Србије Александар Вучић упутио је данас телеграм саучешћа шеику Мухамеду Бин Заједу због погибије војника Уједињених Арапских Емирата у Јемену.

„Тешко је изнаћи праве речи утехе у оваквим моментима, када су изгубљени храбри животи“, навео је у телеграму Вучић, преноси Танјуг.

Вучић је навео да, у име владе Републике Србије и лично име, упућује саучешће званичницима Уједињених Арапских Емирата и породицама оних који су изгубили своје вољене.

„Молим да, Ваше височанство, примите изразе мог најдубљег саучешћа“, навео је Вучић у телеграму.

Најмање 45 војника Уједињених Арапских Емирата (УАЕ) погинуло је јуче у Јемену, током операције, предвођене Саудијском Арабијом против шиитских побуњених Хута.

Извор: РТС
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизован