• Почетна
  • ВИДЕО
  • СТРАШНО – АМЕРИЧКИ КОНГРЕСМЕН: Власт ће ускоро легализовати зоофилију, педофилију и инцест (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

СТРАШНО – АМЕРИЧКИ КОНГРЕСМЕН: Власт ће ускоро легализовати зоофилију, педофилију и инцест (ВИДЕО)

0

Сви они који су мислили, како су луди сви који су упозоравали да ће после легализације хомосексуалности доћи до легализације свег апсолутног људског јада, грешили су, јер према речима конгресмена Toma Delaya (бивши вођа републиканске већине у америчком конгресу, 2003), ускоро долази до легализације 12 нових перверзија.

Како је рекао конгресмен:

Имамо тајни допис који је изашао из Министарства правосуђа. Они ће сада ићи с 12 нових перверзија, као што су зоофилија, полигамија… секс с дечацима ће постати легалан… Имају цели попис стратегија с којима ће ићи на цркве, свештенике и сваки бизнис који ће се покушати позивати на верску слободу. То надире попут плимног вала”.

Шокирани ТВ-водитељ је тражио Delaya да појасни то да би се легализирала педофилија – DeLaya потврђује:

Тачно. Долазе с 12 нових перверзија. ЛГБТ је само почетак. Почет ће то проширивати на остале перверзије.”

Наравно, његово упозорење свим људима света потпуно је игнорисано од стране масовних медија иако је ријеч о страшним информацијама, чије ће откривење значити крај цивилизацији какву познајемо.

Многи ће се питати, како се то догодило и када, но баш као и хомо љубав, ове љубави бити ће имплементиране нагло, а сви који ће се противити бити ће прозвани дискриминаторима, терористима итд., и неће имати право гласа!

Услијед притиска разних међународних организација, а који у овом тренутку масовно људе потичу на мир, љубав и толеранцију према апсолутном гријеху, гријех се наравно толико распламсао да је немогуће то зауставити. Након што су се сви плаћени научници, лекари и психијатри света ујединили како би уништили традиционалну хршћанску породицу, присиљавајући људе на хомосексуалну, лезбијску, бисексуалну, транссексуалну и разне изопачене квази љубави, пробудили су се ту многи изопачени који сада захтијевају своја права, а како се чини све је спремно да им нови врли свијет то и одобри!

Извор: Дневно.хр