Прочитај ми чланак

AЛЕКСАНДАР ЂОРЂЕВИЋ: Отекну ноге и Болту после 20 сати пута а камоли човеку од 222 цм ВИДЕО

0

Селектор кошаркаша не може ништа друго осим да, као и цела Србија, чека коначан одговор Сан Aнтонија.

Неизвесност око ситуације са Бобаном Марјановићем “убија” све љубитеље кошарке у нашој земљи, али је свакако најгоре селектору Aлександару Ђорђевићу и осталим његовим изабраницима, који се у Крањској Гори припремају за предстојећи Евробаскет.

У уторак би требало да буде коначно познато да ли ће Сан Aнтонио Спарси дозволити нашем центру да учествује на првенству. Марјановић се од пре неколико дана налази у Лос Aнђелесу.

– Не бих много да коментаришем то. Ремети нам концентрацију у раду. Ми Бобија чекамо овде да се врати. Шта ће бити, видећемо. Он у понедељак иде у Сан Aнтонио на прегледе. Мисмо наше прегледе обавили и знамо ситуацију, а зна је и Боби. Ми смо чисти, али против силе се не може – рекао је Ђорђевић.

Он је имао и коментар на то што су му по доласку у Лос Aнђелес лекари ставили лонгету.

– Иначе… отекну ноге и Јусеину Болту после 20 сати пута, а камоли човеку од 222 центиметара.

Ђорђевић се потом осврнуо ка капитену Милошу Теодосић, и у свом маниру рекао:

– Требало је ону термо чарапу да му дају.

Ђорђевић је додао да га радује то што су његови изабраници прошле сезоне имали запажене улоге у својим клубовима.

– Задовољан сам досадашњим делом припрема, иако смо имали доста повреда. Радује ме однос играча према раду, који имају огромну жељу на тренинзима. Не бежимо од улоге фаворита, али многе репрезентације имају циљ да се пласирају на Олимпијске игре. Не бојимо се никог и идемо да победимо сваку утакмицу, без калкулација. Први корак је пласман у други круг – рекао је Ðорђевић на конференцији за медије у Крањској Гори.

– Играчи су подигли индивидуални квалитет за последњих годину дана. Многи су носиоци у својим екипама, што није био случај прошле године. То је додатна снага наше екипе и то ће морати да пренесу на терену кроз тимску игру.

Извор: Телеграф; видео: Telegraf.rs TV