• Почетна
  • СВЕТ
  • АМЕРИКАНЦИ КОНАЧНО ПРИЗНАЛИ: ХААРП постоји и ми МАНИПУЛИШЕМО временом! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

АМЕРИКАНЦИ КОНАЧНО ПРИЗНАЛИ: ХААРП постоји и ми МАНИПУЛИШЕМО временом! (ВИДЕО)

0

haarp

Ништа на овој планети, ни један тајни програм светске владе није произвео толико беса, панике и питања колико је то учинио Високофреквентни Активни Аурорални Истраживачки Програм (ХААРП), који има разне могућности од контроле комуникација и ометања рада комуникацијских канала, па све до најстрашнијег; стварања и мењања временских прилика и неприлика, катастрофа, преко којих се заправо може итекако управљати свим земљиним ресурсима, водом, храном итд.

Но, иако о ХААРП -у постоји небројено велики број студија и чланака, највећи број људи заправо не жели поверовати да он постоји. Ипак, док овакво оповргавање може смиривати само оне који се боје истине и суочити се с чињеницама, истина се наиме не прилагођава жељама намерних незналица. Сва питања о ХААРП- у давно су одговорена, но потребно је само гледати отворених очију, и тражити истину наравно, а не само пљувати оно што су масовни медији назвали “теоријом”. Јер тек када се одмакнемо од медијски искројене стварности, можемо приметити ону другу слику, слику о којој се толико и не говори!

На пример, научни рад “Геометријска модулација: Ефикаснији начин усмерљивих ЕЛФ / YЛФ валних генератора с континуираним ХФ гријањем доње ионосфере” објављен у часопису “Геопхyсицал Ресеарцх Леттерс”, наводи три методе геометријске модулације – линијски домет, пила-зуб домет, и кружни домет –и не само да испитује чињеницу да је ХААРП способан за генерисање и обасипање регије у некој земљи са ЕЛФ / YЛФ таласима, већ показује да се тиме земље итекао служе, што значи да смо одавно изложени ХААРП модулацији временских (не)прилика.

Међутим, и Америчка Поорска Истраживачка Лабораторија (УС Навал Ресеарцх Лабораторy НРЛ) додала је још више доказа да је ХААРП способан утицати и контролисати време у раду у којем детаљно описују рад научника на стварању вештачких облака. У том циљу, Поморска Лабораторија ће, како кажу, бити у сарадњи са СРИ Интернатионал, Иниверзитетом Аљаска Фаирбанкс, Универзитетом у Флориди, и БАЕ Сyстемс (глобалном компанијом за развој, доставу и подршку напредне обране).

Такође треба напоменути да је експеримент који је произвео наведене резултате (производња облака плазме времена), био део истраживања Агенције за Одбрану ДАРПА, кампање познате као Темељна истраживања ионосферских својстава и учинака (БРИОЦХЕ), што само доказује да ће се ХААРП користити као облик ратовања, или се користи, о чему можете више научити преко документарног филма с “Хисторy Цханел” који нам даје увид у могућности мењања, контролисања и посредног утицаја на временске прилике које тренутно поседују најмоћније војне силе света. Такође можете видети како тзв. “проблем” Климатских промена и алармизам о тобожњем антропогеном глобалном загревању – пружа савршени параван за овакву врсту експериментисања и потајног ратовања с ужасним последицама.

Заиста, чињеница да ХААРП-базирани пројекат није онај који ће се доказати корисним за човечанство, сведочи учествовање не само ДАРПА-е, већ и БАЕ Сyстемс, британске мултинационалне компаније за обрану, која је тек недавно почела преговоре с Европском ваздушном одбраном и Свемирском компанијом Н.В. (ЕАДС).

СРИ Интернатионал такође има историју деловања као извођач одбране и компаније за развој одбране и сигурности, с посебним смислом за Земљу и свемирска истраживања. Веб страница СРИ Интернатионал чак наводи да организација “испитује темељне процесе који управљају горњом атмосфером и простором.”

Права природа ХААРП тестова које је пријавила Поморска Лабораторија и тренутни тестови су умотани у мистерију, једна ствар је сигурна: не само да ХААРП програм постоји, већ је способан за стварање неке заиста невероватне и наизглед природне појаве. То је очито природно онима који су несвесни могућности технологије.

(Телеграф.рс/ Извор: дневно.хр)