• Почетна
  • СПОРТ
  • ЗВЕЗДИН НАВИЈАЧ ЧИЈИ ЈЕ ТИКЕТ ПРОДРМАО СРБИЈУ: Нисам имао дојаву, видите шта сам још убоо!
Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДИН НАВИЈАЧ ЧИЈИ ЈЕ ТИКЕТ ПРОДРМАО СРБИЈУ: Нисам имао дојаву, видите шта сам још убоо!

0

Мајстор за прелазе осим Звезде у недељу је ухватио „из двојке у кеца“ меч чилеанског првенства.

УЕФA је реаговала на велики број уплата које су стигле у светске кладионице на полувремену меча ОФК Београд – Црвена звезда. Aли, овај момак, Звездин навијач како каже, није имао дојаву.

У питању је чисто кладионичарско знање, интуиција, како хоћете…

Желео је то да саопшти јавности како га не би повезивали са преокретом који је узбудио Србију, али и сам врх српског фудбала.

– Уплата на тикету ми је била 25 динара. Тикет сам из шале сликао на полувремену меча на Врачару и послао неколицини добрих другова, чисто да бих се нашалио. Нимало не слутећи шта се може да се догоди касније – објашњава момак Телеграфу, напоменувши жељу да остане анониман.

Даље објашњава да на тикету није имао само меч ОФК – Црвена звезда већ још један сусрет, на којем је “ухватио” прелаз, али “из двојке у кеца”. На његову срећу све је дошло, зарадио је позамашну цифру новца.

– Био је то дубл тикет, које често играм. На њему је био и пар из чилеанске лиге Унион Еспањола – Палестино, који је такође прошао. Ове прелазе стално играм и ово ми је други пут ове недеље да гађам “у главу” два меча. Све ово са Звездом је била велика случајност – објашњава нам очигледно мајстор за погађање кладионичарских прелаза и најављује да ће нам послати изглед целог тикета, а не само пресавијеног дела који је понео “славу” на друштвеним мрежама у недељу увече.

Убрзо су и стигли тикети…

Најпре онај са Звездиним мечом који му је донео 18.900 динара добитак.

Извор: Телеграф – Најновије вести