Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Вучићу, Шредеру!

0

obican seljak vucic sreder
Жалосно је што обичан сељак мора да ти објашњава да није демократија када некоме дозволиш да те запишаваш, а ти му на то кажеш да је то срамота или му се још извињаваш.

Ми знамо да си фолксдојчер али су и они имали неко достојанство, а ти си се претворио у надимак твог блиског сарадника коме си опрао фалш докторат. У медијима иде прича како ће хелсиншки олош са осталим србомрзцима у броју седам хиљада доћи да легне пред скупштину Србије 11 јула. Да ли је то можда због приче о седам хиљада ђака из Крагујевца како је то некад била прича од 20 октобра 1941 године. Када ће тај олош у црном да оде у Братунац да легне пред моштима цивила коју је гамад побила само зато што су Срби.

Вучићу Шредеру да ли се икада ико извињавао Србима за незаконито бомбардовање ослабљеним уранијумом због чега смо на највишем месту у Европи по броју оболелих од канцера. Ко се извињавао Србима за бомбардовање Београда у другом светском рату оба пута на православни Ускрс једном од непријатеља, а други пут од „савезника“ или пак „пријатеља.

Никада нико није питао шта је изазвао гнев наших честитих људи да пређу црвену линију и ураде лоше ствари. Можда су лоше ствари које се догодиле у прљавом грађанском рату последица неког догађаја који је претходио лошим делима. За зла дела кажу хришћани нема оправдања али објасни нам Шредеру чиме си ти оправдао претходне злочине према нашем народу када се стално клањаш. Да ниси можда престао да се крстиш па сада вежбаш клањање. Нека ми опросте они који се клањају, то је њихова вера, обичном сељаку смета твоја невера.

Кажу људи да човек онолико вреди колико је прошао, а овај наш „Шредер“ заборавио и куд је пошао и када и где је дошао. Када ће приметити да га западни медији стално провоцирају баш зато што се претворио у оно што ми је ружно чак и да напишем. Нека наш „Шредер“ врати џак кромпира за добру оцену из историје када се несећа ни једног зла од оних олоша који његов витешки народ желе да прогласе геноцидним. Онај смрад који је побио староседеоце у Америци, уништио аустралијске староседеоце, па и данас експериментише са генетским инжињерингом и уништава живље по Африци, мени, обичном сељаку, и мом народу жели да импутира геноцидност. Јад и беда.

Вучићу Шредеру нико теби лично не брани да себе понижаваш из простог разлога што ми знамо ко једном изда његовом понижењу нема краја али немој нас да понижаваш. Слагао си рају да ћеш је запошљавати; ти их уствари отпушташ. Слагао си рају да ћеш да хапсиш криминалце; ти их хапсио да се са њима уталиш и да у посао убациш своје криминалце. Сељаку хоћеш да отмеш оранице и даш их твом газди, а Србадији би да отмеш душу, да их пред историјом понизиш и постидиш. Како ћеш баба Меркеловој да објасниш да си јој обећао нешто мимо закона и да сада мењаш закон због ње. Да ли би неки западни функционер смео да помисли да некој држави обећа нешто на штету своје државе и то против својих закона. Због таквог потеза они ти се смеју и гаде те се. Наравно успут те фале, а од позади знаш шта следи.

ОНО СА ОРАНИЦАМА ТИ НЕЋЕ ПРОЋИ, СЕЉАК ОРАНИЦЕ НЕ ДАЈЕ А ТО ШТО ПОКУШАВАШ ДА МЕЂУ СЕЉАКЕ УБАЦИШ ОЛОШЕ НЕ ПРОЛАЗИ. ИМАЋЕШ БУНУ ОД СУБОТИЦЕ ДО ВРАЊА.

Није грешка покајати се и тражити опроштај. Због чега да жртва тражи опроштај од злотвора. Сети се Шредеру колико је достојанства имао старац Вукашин из Клепаца. Он је постао због своје вере светац, а за тебе ће народ рећи да си слепац због издаје и невере. Када ћеш да осетиш да када те по рамену тапшу наши непријатељи да ни за тебе ни твој народ неће бити ништа добро.

У Првом светском рату смо били топовско месо за интересе Енглеза и Француза. Сваки метак и свако дугме које су нам ти пријатељи дали добро су нам наплатили. Када је „лађа француска „ по ултиматуму руског цара преузимала изгладнелу и болесну српску војску у лађе су прво товарени ратни заробљеници па коњи па тек онда српски ратници. Тек толико о западној доброти, а ви те чињенице кријете од наше деце. Уз помоћ наших молих Енглеза и Француза Усташе су прескочиле на победничку страну нама убише краља и потрудише се да се над Србадијом понови геноцид из првог светског рата који нико никада не помену.

Читасте ли књигу о Милутину, ако из власти уопште неко чита. Купи брате диплому па ћеш и ти бити паметан. У Другом светском рату по старом .Шваба искрен непријатељ а Француз и Енглез лажни пријатељ. До 1943 запад фали Дражу и Србе а када се ратна срећа окренула пријатељи подржали ћопу, бомбардовали Београд пребацили злочинце на победничку страну и опет удри по Србима. Усташе на Голом отоку опет злостављају Србе, а ми певамо Америка и Енглеска биће земља…

Обичан сељак Швабу поштује из разлога што је искрен и отворено нам ставља до знања да нам је непријатељ. Када су Срби у питању код Запада нема двоумљења једни су нам отворени непријатељи док су Енглези и Французи наши лажни пријатељи и оно што започне Шваба настављају Французи и Енглези. Где нестаде Барања која је пришла Србији. Како то усташе за геноцид над Србима и ратом на страни Шваба добише целу Далмацију на поклон.

Ову резолуцију је наручила баба Меркелова да спере љагу са геноцидних Шваба и њених савезника усташа који никада нису проглашени геноцидним. Увек курва пометне кукавичије јаје неком другом па тако Енглези по четврти, а и пети пут желе да нам наметну терет колективне одговорности као наши пријатељи. То што су Срби увек мислили да ратују на праву страну нема везе. Велики Запад за столом увек уради нешто и нама увале патку. Мимо рата нам убију премијера и нас је срамота да то истражимо и јавно кажемо ко је терориста западне тајне службе или неко други. Наше вође су слепе код очију. Њих опчини свака похвала од злотвора када уђу у њине дворе који шљаште од злата и дијаманата. Сво то благо које ти западни моћници поседују су је крваво. Они имају богатство због тога што су опљачкали целу планету. Видимо да се упецао и наш човек што воли да шмрче који је себи дао за право да критикује чак и светог владику Николаја Велимировића па би и он Србе прогласио геноцидним.

ВУЧИЋУ ШРЕДЕРУ ПРЕВИШЕ РАДИШ! ОДМОРИ СЕ БАР ПАР ДАНА! ДОЛАЗИ ТИ ШВАБИЦА ДА ТИ НАРЕЂУЈЕ ШТА ДА РАДИШ! ПОСТАНИ ЧОВЕК БАР ПАР ДАНА ИЗАЂИ ИЗ ТЕ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ ТАМО СМРДИ!

НАРЕДИ ТВОМ ДОКТОРУ ДА 11 ЈУЛА ЗАБРАНИ БЕЛОСВЕТСКОМ ОЛОШУ И СРБОМРЗЦИМА ДА СЕ ОКУПЉАЈУ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ И ПОНИЖАВАЈУ НАШ НАЈВЕЋИ ДОМ.

Обични сељаци ће том олошу платити пут да иду у Јасеновац или Јадовно или у Братунац; можда да се сете мале Милице коју су злотвори убили на ноши. Нека ти хелсиншки зликовци обиђу места страдања Срба. Злотвори су измислили број од седам до осам хиљада људи. Срби су имали у претходном веку више од седам хиљада стратишта и вечито се извињавамо нашим убицама. Доста је било. Окренимо се ономе ко нам је близак, а не оном ко има пара. Зашто увек трчати ка џелату.

Дозволите олошу да легне испред скупштине онда када то Ангела дозволи Јеврејима, Пољацима, Циганима, Србима, Грцима и редом свима које су убијали у њиховој срамној историји.

Шредеру, та западна багра купује твоју душу можда са парама од злата које су скидали са вратова и прстију па можда и са зуба наших бака и дека које су слали у њихове логоре.

НЕ ТРЕБАЈУ ТИ СТРАНИ ИНВЕСТИТОРИ ОНИ СУ НАМ ЗЛОТВОРИ. УЗМИ НОВАЦ ОД ЉУДИ КОЈИ СУ ОПЉАКАЛИ РОБНЕ РЕЗЕРВЕ ТО ЈЕ МНОГО ПАРА, А ЗНАШ И КО СУ. ИСТЕРАЈ КРИМИНАЛЦЕ ИЗ ПОЉОПРИВРЕДЕ, МЕЂУ ЊИМА СУ И ТВОЈИ БЛИСКИ САРАДНИЦИ. СРБИЈА ЈЕ ПРЕБОГАТА КАДА ЈОШ ПОСТОЈИ ПОРЕД ОВОЛИКО ОТВОРЕНЕ ПЉАЧКЕ.

ВУЧИЋУ ШРЕДЕРУ ТИ СИ ПРОШЛОСТ,  ЗА ТЕБЕ ЈЕ КАСНО АЛИ ЗА НАС НИЈЕ.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)