Прочитај ми чланак

ПОЛИЦИЈА ОТКРИЛА КО ЈЕ СРПКИЊА ИЗ НОВОУРСИЈЕ – оптужују хероину да је убица украјинских цивила!?

0

Berić sa prvom Srpkinjom dobrovoljcem u Novorusiji

МУП Србије после неколико месеци потраге успео је да сазна идентитет Српкиње под надимком Багира која се пре неколико месеци придружила снагама Новорусије. МУП је дуго покушавао да сазна њен идентетет али да им то није полазило за руком.

Снајпериста Дејан Берић каже да је полиција дошла до те информације непажњом једног од добровољаца у ДНР-у и да се сада врши притисак на њену породицу.

– Ускоро ће и Багира да покаже лице, даће један интервју јер нема смисла да се крије више пошто је неки „паметњаковић“ решио да је провери. Увек међу нама има оних који се покушавају правити превише паметни. Тако да је резултат те провере да део српске полиције, који можемо слободно назвати тешком багром, користи и даље методе које не приличе нормалним људима. Врше притисак на њене родитеље, скоро су са два џипа били код њих кући да им објасне како њихова ћерка врши убиства украјинских цивила. То наравно нема везе са истином, али има везе са даљом издајом Србије и нас самих од тих штеточина на власти – написао је Берић.

Снајпериста је додао да „Багира и момци који су у Новорусији вреде више за Србију него сав продани МУП“.

Извор: Правда