• Почетна
  • ВИДЕО
  • ДИРЉИВО: Умрли једно другом у наручју након 75 година брака
Прочитај ми чланак

ДИРЉИВО: Умрли једно другом у наручју након 75 година брака

0

Џенет и Александер Точко су се волели готово цео свој живот, смрт су дочекали загрљени баш као што су једно другом пре много година обећали, а њихову причу, достојну холивудске мелодраме, за телевизију АБЦ испричала је њихова ћерка Еме.

Џенет и Александер, обоје рођени у породици пољских имиграната, упознали су се 1927. у Конектикату. Иако су имали свега осам година заветовали су се на вечну љубав. Венчали су се 1940. године и све до смрти прошлог месеца, живели су у Сан Дијегу, у Калифорнији.

– Њихова срца су куцала као једно – казала је њихова ћерка Еме.

Џенет (96) и Алексанер (95) умрли су у размаку од неколико сати, загрљени у кревету.

Александер, ветеран Другог светског рата, недавно је пао и сломио кук, па је остао прикован за кревет. Како му се здравље убрзано погоршавало, тако је и Џенет била све слабија.

– Увек су говорили да ће умрети у свом кревету, загрљени – испричала је Еме, а жеља им се испунила: Александер је умро 17. јуна, а Џенет дан касније.

– Када сам мајци рекла да је преминуо, она га је загрлила и казала: ‘Ето, видиш, као што си хтео, умро си у мојим рукама, а ја те волим. Чекај ме, ја ћу ускоро бити тамо’ – испричала је Еме.

Извор: Танјуг