• Почетна
 • ПОЧЕТНА
 • Мишљење
 • ДА СЕ СРБИ ПУНИМ СРЦЕМ МОЛЕ ГОСПОДУ ЗА СПАС ГРЧКЕ и њеној победи у рату са бриселском хунтом

ДА СЕ СРБИ ПУНИМ СРЦЕМ МОЛЕ ГОСПОДУ ЗА СПАС ГРЧКЕ и њеној победи у рату са бриселском хунтом

47

grcka cipras

Срби би требало посебно да обрате пажњу на део Ципрасовог излагања у којем он каже да „Европа није власништво и да у њој нема гостију “ током његовог образлагања  нацији одлуке владе о расписивању националног референдума о уцени светске финансијске банде упућене Грчкој.

Уцени  путем које  је Грцима „понуђено“ да уже буде само дуже, а хоклица и даље на  две ноге а што би Грчку неизоставно наставило да води у наставак раста незапослености, општу дугорочну  социјалну  несигурност, даљи суноврат привреде и рецесију без краја.

Срж спора између Грчке и њених поверилаца-зеленаша је у томе што такозвана Тројка није прихватила разумне грчке предлоге да и онако незаконито наметнут дуг отплати кроз повећање пореза богаташима већ је Тројка упорно и немилосрдно инсистирала на наставку  стезања каиша сиромашног становништва.

Нормалан човек се го скида у интими. Када га други на тако нешто тера против његове воље онда се то зове укидање слободе и понижавање.

Ципрас је донео одлуку да Грке али и светски финансијски гангстерај путем референдума подсети да грчка држава, осим на пуким материјалним носачима, стоји и на носачима националног достојанства, дуге и славне историје, суверенитета и истинске народне демократије па чак, и ако предводи левичарску коалицију, и на чврстим неизвитопереним правосланим темељима.

Нико под милим Богом не зна докле ће Ципрас успети да издржи у одбрани Грчке али нико од када у Европи свакодневним животима влада шпекулативни капитал није још присуствовао оволикој силини отпора коју Ципрас  том капиталу и његовим политичким експонентима тренутно пружа а да то није велика држава попут Русије.

На Балкану од 1999. године и  оружаног отпора српског народа се није чуо глас протеста и побуне понижених, обесправљених и подлим и прљавим триковима у дужничко ропство отераних до данашњег Ципрасовог позива Бриселу да погледа у речник израза и појмова и схвати да солидарност не само да није избрисана већ да она стоји и као основно везивно ткиво и саме ЕУ ако би ЕУ уопште икада и смела од САД да буде оно за шта се лажно представља од свог оснивања.

Уместо да Грчки народ буде бос и го, Ципрас, модерни европски хришћански социјалиста који се није заклео над Библијом када је постајао премијер али који је касније без задњих мисли,са љубављу, братски и разумевањем прихватио помоћ и Грчке православне цркве и који слободу,ј еднакост и братсво не жели насилно да чупа из Јеванђеља се одлучио да ЕУ Цара оличеног у беспризорном и илегалном окамаћивању тотално разголити и лиши га лажне одежде од Грка превареног доброћудног међународног филантропа.

Да на чистац и пред суд светске јавности изведе и раскринка праве намере и циљеве тзв.повериоца а у суштини подмуклих окупатора Грчке који се од Хитлеровог гаулајтера који је 1941. године претњом пиштољем на челу шефа грчке националне банке од ње узео на „зајам“ 12 милијарди данашњих евра које Немачка никада није вратила у данашњем времену разликује само по томе што је пиштољ испод стола, а дивизије замењене криминалним банкарским дериватима.

Грчка је нападнута земља и само зато што је одлукама бивших корумпираних влада увучена у ЕУ њеним улицама само тренутно не тече крв али усуди ли се Грчка да политички и еконосмки иде до краја у пружању отпора, крв ће пасти.

Да ли ће то бити урађено тако што ће ЕУ берзански бандити мало више красти него обично да би могли да исплате дневнице кољачима из Исламске државе или неким другим извршиоцима или ће наручено убиство Грчке исплатити тако што ће повећати порезе својим сиромашнијим држављанима још није сасвим јасно али као ни другима који су се усудили на отпор, тако неће бити опроштено ни Грчкој.

Онако како је блаженопочивши Архиепископ атински и све Јеладе Христодул 1999. године храбро и јавно у НАТО камере рекао “ Грчка православна црква и грчки народ се моле Господу за победу СР Југославије и Србије над НАТО освајачима“ тако данас и сваки Србин без отклона и пуним срцем треба да се моли Господу за спас Грчке и њеној победи у рату са најгорим и најђавољскијим могућим непријатељем свог поштеног света у Европи, НАТО оштрици у овом делу планете, бриселском хунтом.

До победе.

Извор: Србин.инфо – Оливер Вулић

 • тек успут

  Ако Грци кажу „НЕ“, ја позивам све Србе да забораве летовање у Бугарској, Турској, ЦГ, Тунису, Египту, Шпанији…. и да се упутимо у Грчку. Биће то мала помоћ за преживљавање, али сигурно добродошла.

 • Феникс Србија

  Даће Бог да Грци ускоро кажу збогом фашистичким аветињама из Европске Уније и да најзад крену путем опоравка који неће бити нимало лак, биће претежак, презадужени су, треба то враћати, али само да се најзад некако искобељају из смртоносног загрљаја лудака из ЕУ и крену путем здравог спасења и да својим примером дају снагу и осталим потлаченим европским народима да и они крену што пре тим путем и ослободе се канџи фашиста из ЕУ што пре! Нека је Бог уз Грчку и Грке, нека им да снаге да се спасу и стану на своје ноге!

  • staza

   mnogo si glup covek ko da si neki glupi radikal ili jos gore neki ruski placenik, spiju. Ajde, ajde, zaradi platu djubre izdajnicko, prodana dusho, rusofilu, putinodupelizachu…. sve cemo vas pobiti kad dodje vreme, Tito vas je slao na goli otok ali mi necemo. Sve sto je rusko uza zid.

  • течић

   Нешто ми је овај ЕУНАЦИ клише познат. јел ти не беше неко хитлерово копиле???

  • Феникс Србија

   Ма опичени КЛОВН без мозга је то бре брате!! Нека га, нека лудује, па потребни су нам такви овде, коме би се смејали у слободно време хехехе!! Јадник је ФРУСТРИРАН и пун комплекса, није му лако, није није, није му нимало лако, јадничак је изгорео потпуно по глави хехехе!!

  • Феникс Србија

   Ти си луд човек бре КЛОВНУ један!! Опет се јављаш из неке рупчаге из које лудујеш, са гомилом фрустрација хахахах!! Кажњм ја КЛОВН си велики, имаш тенденције да постанеш убедљиво најлуђи пајацо по коментарима овде!! Луд си као струја, са гомилом фрустрација, са гомилом увреда, качиш се људима на коментаре, лудујеш, вређаш, пљујеш, речју ФРУСТРИРАНИ ОПИЧЕНИ КЛОВН БЕЗ МОЗГА СИ ХЕХЕХЕ!!