Прочитај ми чланак

ТЕРЗИЋ: Сад је време да продамо Рајковића!

0

rajkovic sa trofejom 1

„Ми бисмо волели да он остане, али морамо да водимо рачуна о стабилности клуба“, поручио генерални директор Звезде.

Дилема у главама одговорних из Љутице Богдана и даље постоји. Потпредседник Црвене звезде Славиша Кокеза недавно је изјавио да ће најбољи млади голман света Предраг Рајковић да остане још годину дана у црвено-белом дресу. Ипак, врхунске одбране младог Неготинца на Новом Зеланду могле би да утичу да руководство Црвене звезде спусти гард пред нападима многобројних европских клубова. У реду за Рајковића већ стоје Бриж и Лион, али права навала се тек очекује.

Генерални директор Црвене звезде рекао је да је због незавидне финансијске ситуације сада прави тренутак да црвено-бели инкасирају велико обештећење од продаје Рајковића.

„Лепо је бити директор клуба у чијем саставу се налази најбољи голман света у свом узрасту. Ово је најбољи тајминг за продају Рајковића, и иако немамо још ниједну званичну понуду за њега, тржишно гледано, неће се појавити бољи моменат за његову продају него сада. Ми бисмо волели да остане, али морамо да водимо рачуна о финансијском стању клуба. Смањили смо дуг са 52 на 42 милиона, и убеђен сам да ћемо, ако нам се оствари акциони план који смо направили, да можемо наставити смањење дуга до краја године на испод 40 милиона, можда и испод 35 милиона“, поручио је Звездан Терзић у разговору са новинарима у Словенији.

Извор: mozzartsport.com