Прочитај ми чланак

ПОРУКА КОЈУ ЈЕ ЈЕДАН ВОЗАЧ оставио другом одушевила Србију и целу бившу Југу

0

poruka sofera cuknuo mu auto

Фотографија на којој се види порука коју је један возач оставио другом, након што је ударио његов аутомобил, одушевила је регион.

Возач који је написао поруку објаснио је власнику другог аутомобила да му је мало „чукнуо“ возило јер се није добро паркирао, и да жури, а уз то је оставио и број мобилног телефона и на крају написао: „Журим, извини“.

„Гест возача који враћа веру у људе“, стоји у опису фотографије која је објављена на Фејсбук страници „Дневна доза лепог“. Фотографија је, како је наведено на Фејсбуку, снимљена јуче на Бановом брду у Београду, а за мање од 24 сата зарадила је преко 13.500 лајкова и брдо коментара у којима се уз, уз позитивне реакције и похвале, нашло и оних који изражавају сумњу.

„Дао му је погрешан број сто посто“, стоји у једном од коментара, док у другом пише: „Кад је усликао, спалио је папир“. Иако већина корисника не сумња у то да је прича истинита, чини се, не само због коментара већ и због популарности коју је фотографија постигла, да је ових дана тешко поверовати у људскост.

Извор: Индекс.хр