• Почетна
  • ДРУШТВО
  • РАЗОТКРИВЕНИ НАТО БОТОВИ У СРБИЈИ: Прљава кампања против Путина
Прочитај ми чланак

РАЗОТКРИВЕНИ НАТО БОТОВИ У СРБИЈИ: Прљава кампања против Путина

0
Фото: Блиц

Фото: Блиц

Само два дана након што је „Србин инфо” објавио да су НАТО „ботови” покренули жестоку акцију на интернету против Русије и Србије, „бриселски” медији са адресом у Београду су уз помоћ америчке агенције „АП” на ударним местима пренели вест како је „Србија на мети Путинових ботова”!?

Огромну подршку српског народа Русији они правдају „ботовима”, које су „у име Москве ангажовале мале десничарске странке”. Велики број позитивних коментара о Владимиру Путину, српски медији објашњавају „ботовањем”, без обзира на то што сва испитавања јавног мњења (које чак финансира и Запад) јасно показују да готово 80 одсто грађана види Русију као најближег савезника.

И баш зато је лист „Блиц” једва дочекао сауицидан потез Александра Вучића, који је под притиском Вашингота стао на пут гасном пројекту „Турски ток” и поново забио нож у леђа Русији, да у издању од петка на насловној страни грађанима Србије поручи следеће – оканите се Путина, он је наш непријатељ.

Фото: Б92

Фото: Б92

По мерилима Запада и београдских послушничких медија, слобода говора је само ако подржавате САД, НАТО и ЕУ, вичете против српства, Русије, Путина и православне цркве, а све остало је „пропаганда мрачних сила”.

Подсетимо, редакција „Србин инфо” је недавно сазнала од извора блиском једној НВО организацији финансираној са Запада, да је ангажована група такозваних „ботова” са задатком да на интернет сајтовима, друштвеним мрежама и у коментарима испод текстова, покрену праву антируску кампању – погледајте овде: СРБИН.ИНФО: НАТО „ботови” у офанзиви на Србију и Русију

Извор: Србин.инфо – Алексеј Димитријевић