Прочитај ми чланак

КОНЦЕРТ АЦЕ ЛУКАСА главни адут СНС на изборима за Савет месне заједнице у насељу Мајур у Шабцу

0

koncert ace lukasa majur

Нигде није била жешћа кампања пред изборе као у Мајуру, где ће мештани 7. јуна бирати Савет МЗ.

Предњаче напредњаци који су организовали и бесплатан преглед меса пред сеоску славу прошле недеље, а врхунац кампање биће концерт Аце Лукаса у четвртак, 4. јуна! 

У овом насељу са око 10.000 становника надмећу се опозициони СНС и владајуће странке у Шапцу – ЗЗС са коалиционим партнерима СПС, СПО, ДС и покретом „Западна Србија“… 

Док градска власт интензивно реконструише улице, центар Мајура и шири канализациону мрежу, повереништво Српске напредне странке покренуло је реконструкцију нисконапонске мреже, као и уређење пружног прелаза. 

Напредњаци тврде да власт Мајурцима обећава немогуће, док им из ЗЗС одговарају да почну да граде савски насип на Чеврнтији и аутопутем, што је у надлежности републике. 

Мештани задовољно посматрају предизборни окршај. 

– Мајур је сада највеће градилиште у Шапцу. Поправљају се путеви, сређује центар села и пружни прелаз. Било би добро да имамо изборе бар сваке године – каже Славко Петровић, старији мештанин Мајура.

Дођите да уживамо заједно

„Драги грађани, обавештавамо вас да ће се у четвртак, 4. јуна 2015. године, у организацији ГО СНС Шабац одржати концерт Аце Лукаса с почетком од 20.30 на стадиону ОФК Мајур.

Осим Аце Лукаса, забављаће вас још: ди-џеј Брзак, ди-џеј Соле и „Куадро бенд“. Улаз је бесплатан, дођите да уживамо заједно“, пише у позивници СНС.

(Блиц)