Прочитај ми чланак

Шешељ: Ми смо друга по снази политичка партија у Србији

0

news-2014-Juni-radikali_seselj_7_902205533

БЕОГРАД – Српска радикална странка ће у суботу, 30. маја, одржати Девети отаџбински конгрес у чијем ће раду учествовати 653 делегата а биће присутно и преко 1500 гостију, саопштила је ова странка.

На конгресу ћемо дати основне смернице за припрему Српске радикалне странке за предстојеће изборе, који се очекују на свим нивоима већ крајем ове године, наводи се у саопштењу СРС.

„Након свих проблема са којима се суочавала, доведена и на руб опстанка, насртајима домаћих издајничких, прозападних режима и западних обавештајних служби, Српска радикална странка се консолидовала и обнавља своје редове. Обновила је све општинске одборе, убрзано обнавља месне одборе широм Србије, Републике Српске и Црне Горе. Ми смо тренутно друга по снази политичка партија у Србији, а циљ нам је да у догледно време постанемо најјача политичка опција. Спремни смо да преузмемо вођење државе у своје руке,“ истакао је др Војислав Шешељ на конференцији за новинаре.

Српска радикална странка одувек је неговала демократске принципе у свом раду, па обавештавамо јавност да ће комплетан рад конгреса бити отворен за представнике медија, поручују радикали.

 

Извор: Правда