Прочитај ми чланак

ДОКАЗАНО: Америчке (рекеташке) вакцине изазивају трајно оштећење мозга

0

vakcine 34

Напомена преводиоца: С обзиром на руски извор, наслов и читав први чланак могу деловати пропагандистички, иако се Правда.ру позива на америчке – али неспецификоване – изворе. Због тога нисам планирао да га преведем, међутим, други чланак, са сајта који води Американац Мајк Адамс, који свакако не води пропагандни рат против своје земље, већ је, како му самонаденути надимак каже, „здравствени ренџер“, питању квалитета америчких вакцина даје још једну димензију – криминалну. Дилерима вакцина у намесничким властима, српској фармацеутској мрежи и здравству то ништа не значи, али ће читаоцу можда мало помоћи да се снађе и одбрани од напада на сопствено и здравље своје деце.

Недавно је спроведено ново истраживање о квалитету вакцина. Амерички научници су доказали да вакцине могу довести до „синдрома вакцинама изазваног оштећења мозга“ (Vaccine-Induced Brain Damage Syndrome – VIBDS).

Оштећења мозга су могућа због токсичних адитива који су пронађени у вакцинама. До трајног смањења когнитивних функција доводе и компоненте као што су алуминијум, жива, формалдехид, МСГ, антибиотици, итд. Сваки од ових састојака је познати неуротоксин. Када се мозак довољно затрује једном од ових хемикалија, тада више не успева да препозна опасности које су присутне у свим хемикалијама.

Когнитивна супресија може бити изазвана и дувањем лепка или хемотерапијом. Правда.Ру је већ писала о неповратним променама које изазива хемотерапија: Хемотерапија изазива неповратне промене у раду мозга. Пацијенти подвргнути хемотерапији редовно показују когнитивну супресију, смањену способност решавања проблема и проблеме у односима с људима.

Националми програм за компензацију повређених вакцинама што га је покренуо амерички Конгрес већ је исплатио скоро три милијарде долара за особе којима су вакцине изазвале оштећење мозга, кому или смрт.

Извор: Proven: American vaccines cause permanent brain damage – English pravda.ru

Вакцински рекет: инфографика финансијских веза криминалне индустрије вакцина

Данас и званично објављујемо нашу Инфографику вакцинског рекета – детаљно приказане финансијске везе криминалне вакцинске индустрије. (Tweet #VaccineRacket)

Овде кликните да би сте инфографику видели у пуној величини.

Инфографика показује ко су саучесници вакцинске индустрије: мејнстрим медији, ЦДЦ мрежа (Centers for Disease Control and Prevention – Центри за контролу и превенцију болести), подлаци пропагатори вакцине као што је Пол Офит (Paul Offit), тајни судови за вакцине, сви што прикривају случајеве последица вакцинације деце, учесници у пропаганди мејнстрим медија којом се јавност програмира да се клања вакцини, итд, итд.

Инфографику вакцинског рекета први пут сам скицирао после опсервације понашања кључних актера када је зараза малих богиња у Дизниленду избила на неприродан начин, и искоришћена за изазивање панике код јавности, да би се оснажила владина кампања обавезног вакцинисања у САД. Сваки припадник вакцинског рекета је играо своју улогу у тој представи „медицинског театра“, показујући врло опасну уиграност и способност хушкања и изазивања страха, у мери каква се исказује само кад су профити корпорација у питању.

Овде је умањена инфографика. Кликните на њу да би сте је видели увећану:

Infographic-The-Vaccine-Racket-600

Још један бегунац од правде из мреже ЦДЦ-а, Пол Торсен

Док истражујете вакцински рекет у поодмаклој криминалној фази, немојте заборавити на бегунца од правде из мреже ЦДЦ-а познатог као Пол Торсен, који је клиснуо са милионима долара федералног програма за истраживање вакцина (али тек пошто је фалсификовао истраживање о вакцинама рађено за ЦДЦ, тако што је умањио повезаност вакцина и аутизма).

Кликните овде за ПДФ детаљне инфографике Торсенове преварантске мреже. Умањен приказ:

Thorsen-Web-of-Alleged-Fraud-v1_400

И погледајте с овом темом повезане чланке и вести о вакцинском рекету:

Key CDC scientist who downplayed vaccine-autism connection is now fleeing from justice
CDC scientific fraud: an update on Dr. Poul Thorsen who authored fraudulent study ‘disproving’ vaccine-autism connection and stole millions of dollars
Central Figure in CDC Vaccine Safety Studies Investigated for Fraud
CDC vaccine scientist who downplayed links to autism indicted by DOJ in alleged fraud scheme
Monsanto: The world’s poster child for corporate manipulation and deceit
Extreme bias at Wikipedia on homeopathic medicine
Guatemalan STD medical experiments were just one crime in a long history of medical-government collusion to use humans as guinea pigs
Vicious vaccine culture war now being waged against informed, intelligent Americans who seek to protect their children from deadly side effects
131 Ways for an Infant to Die: Vaccines and Sudden Death
Magnesium crucial to prevent congestive heart failure
NaturalNews exclusive: Michigan government unleashes armed raids on small pig farmers, forces farmer to shoot all his own pigs

Аутор: Мајк Адамс
Извор: The Vaccine Racket: Amazing infographic reveals financial connections behind criminally-run vaccine industry – NaturalNews.com
Превео и приредио за Ћирилизовано, СРБски ФБРепортер и СРБИН.ИНФО:
Александар Јовановић