• Почетна
  • СВЕТ
  • ЦРНИ ПАНТЕРИ: Бела Америка нам је објавила рат и ми ћемо умрети или убити за спас црне нације!
Прочитај ми чланак

ЦРНИ ПАНТЕРИ: Бела Америка нам је објавила рат и ми ћемо умрети или убити за спас црне нације!

0

novi crni panteri

Лидер Нове странке Црних пантера (The New Black Panther Party), Hashim Nzinga, , за „Black Power Radio“ је изјавио како су Нове Црне пантере упутиле свој ратни крик.

Нзинга тврди да су оснивачи поздравили декларацију о рату против „богатих и моћних“, те да су спремни „спречити геноцид који се спроводи против црног народа“.

„Америка нам је објавила рат тиме што је у црне четврти послала војну полицију која само штити богате“, рекао је Хашим Нзинга.

Нзинга упоређује Нове Црне пантере с утемељивачима и очевима покрета и упозорава да су „спремни умрети или убити да спасе своју децу и црни народ који умире пред њиховим очима.“

„Дакле, ако кажемо да смо у рату, онда би нам требали аплаудирати као што су аплаудирали Џорџу Вашингтону. Требају нас поздравити као Томаса Џеферсона. Требамо бити поздрављени као оснивачи земље“, рекао је Нзинга.

„Морамо се довољно волети да будемо спремни умрети или убити да спасимо своју децу и да спасимо црни народ који умире пред нашим очима“, рекао је Нзинга, преноси  The Truth and Action.

Извор: altermainstreaminfo.com