Прочитај ми чланак

СРПСКИ РАДИКАЛИ: Демократе и напредњаци прихватањем ССП-а уништавају српско село

0

SRS

Српска радикална странка месецима упозорава јавност да је за привредни развој Србије неопходно сузбити увознички лоби. Тренутна ситуација са јефтиним увозом млека озбиљно угрожава српског сељака и прети да доведе до потпуног уништења домаће производње млека.

Александар Вучић покушава да власт на чијем је челу ослободи одговорности за настали проблем и обавештава јавност да је за проблем увоза јефтиног млека одговорна Демократска странка јер је у време њихове власти потписан Споразум о стабилизацији и придруживању.

Српски радикали подсећају да је Споразум о стабилизацији и придруживању ратификован у Народној скупштини Републике Србије почетком септембра 2008. године и да су за ратификацију гласали и посланици Социјалистичке партије Србије, али и Томислав Николић.

После тог гласања у Скупштини Србије Борис Тадић је наградио Томислава Николића формирањем посланичког клуба од посланика који су украли мандате Српској радикалној странци и прављењем Српске напредне странке, на чијем је челу Александар Вучић, па и он и његов режим морају да деле одговорност са Демократском странком због упропашћавања српског сељака, наглашавају радикали.

Извор: СРС, Србин.инфо