Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Вучић ће српске оранице моћи да преда Шваби једино са тенковима

0

obican-seljak-oranice-tenkovi

Српски народ је знао да од стране Запада за њега може стићи само зло и оног момента када је потписан Тројни пакт свесна интелигенција је истог момента реаговала. Садржина тог пакта није у суштини била лоша по наш народ али знајући да је потписан са самим ђаволом интелигенција је реаговала и извела народ на улице. Тада је српски народ имао свесну интелигенцију која је имала одговорност према будућим генерацијама па је знала ко је опасност за његов народ.

Сада српски народ има докторе наука са надимком „Слина“, има фабрику за куповину титула и диплома, и у врху власти се најлакше добијају дипломе; зато je већина оног што се зове интелигенција нажалост несвесна. Онај део свесне интелигенције нажалост бежи из државе исто као и добри спортисти, а врло је мало оних који желе да сачувају своје достојанство и врло је мало оних који вичу „остајте овде сунце туђега неба неће Вас …“.

Нажалост нашег вођу је много раније описао Домановић и није чудно што је он слеп код очију, већ је чудно што су се сви око њега претворили у „слину“и нико несме да му каже бар мало истине.

Сада вођа има генијалну идеју да да швапској фирми „Тенису” више десетине хиљада хектара како би Шваба дошао у Србију са својом индустријом. Наредио Вођа да се и Закон мења због Швабе да тобоже буде све по закону. Увео баћушка санкције Швабама, а Шваба дошао код нашег вође да потпише с њим пакт као некад што су радиле Швабе са Павелићем из старе Југославије. Код вође је у рукама и нож и погача па дели коме како хоће и ако му задрхти рука онда може и веће парче погаче да дели. Води нас слепо Вучић у „демонократску“ Европску унију по свим њеним правилима ако ништа друго, а оно да наша деца гледају како они једу сладолед.

Вучић се спрема да иде и код каубоја, и каубој хоће да улаже у српску пољопривреду. Свима је интерес српске пољопривреде битан и сви у њу желе да улажу само би Вучић да је растури.

Слепи вођа не види да су сви који су у Другом светском рату били на страни Шваба против Руса на руском фронту већ у Европској унији. Једино из окупиране Србије Милан Недић није дозволио да Срби иду против браће Руса и због тога постоје посебни услови за Србију. Наш вођа је мало презупчио па не зна ко му је пријатељ, а ко му диже реп да би после тога нешто лакше урадио.

У овом моменту вођи су пуна уста „Тениса” који ће запослити неколико стотина људи, а за узврат добија силне хектаре најплоднијих ораница у Европи. Када се погледа колика је вредност тих ораница испада да ће за сваког запосленог радника, кога Шваба запосли, добити кроз оранице око 200 хиљада ЕУР-а. Шваба ће потом свој производ извести као српски са свим погодностима у Русију а од тога ће Србија имати само легалног окупатора.

Вучићу, зато те пита обичан сељак: ЧИЈИ СИ ТИ ПРЕМИЈЕР И ЗА КОГА РАДИШ?

Са једне стране се бориш за продају Телекома странцима и наглашаваш да је преко половине запослених вишак, а бориш се за радна места. Продајеш војнобезбедносну сигурност кроз продају Телекома .Хоћеш и ЕПС заједно са рудницима и осталим пратећим објектима да продаш. Војску смањујеш и разоружаваш, као да си се можда договорио, да када нас нападну Шиптари, да ће ти странци, којима желиш да продаш Телеком и ЕПС,  да искључе Војсци Србије струју и телефон па да твој пријатељи Еди Рама и Тачи дођу у Београд на тенковима.

Велики вођо обичан сељак се пита дали си луд или слеп на оваквим потезима, па ти  завиде и највећи српски непријатељи. Док други народи имају непријатеље, Срби имају Вучића.

Обичном сељаку је жао што се у претходном периоду од учмале „интелигенције” нико није огласио за зулум који нам намеће вођа. Сељаци који вековима хране и бране Србију су нажалост опет најсвеснији у Србији. Они се ућутали и организују се да сруше душмана.

Сељаци воле Србију и они морају да је чувају и од Шваба а нажалост и од Великог вође. Људи у Србији тврде да се Вучић ништа не пита и да испуњава жеље Запада који га је поставио на место премијера. Обичан сељак зна да то није истина и зна са којим црним ђаволом се Вучић удружио. Зна сељак којег тајкуна Велики вођа никада није дирао у тој његовој великој борби против криминала. Зна сељак са ким се тај тајкун удружио из вођине фамилије.

Жалосно је и то што наши медији безгранично подржавају вођу на слепом путу ка европској демонократској унији која ће се распасти оног момента када опљачкају оне сироте народе који мисле да ће удруживањем са фашистима технолошки напредовати.

Обичан сељак се и пита дали смо ми мазохисти кад трчимо у Европску унију која нас је пре петнаест година бомбардовала. У Новом Саду нам срушише три моста на Дунаву. Еврослепци се сећају да Царска Русија није баш добро заштитила интерес Србије Сан Стефанским миром и зато Руси и данас нису добри. Па шта би било да су нас Руси пре петнаест година бомбардовали шта би тад еврослепци причали.

У држави Србији су нажалост још увек на власти „комуњаре“ или њихова деца, а то су људи којима је ближа нацистичка идеологија, која сада влада Европском унијом, од традиционалне православне вере где је интерес твоје државе и породице на првом месту. Ништа овом вођи није свето, он је себе заменио за свеца и ореол га је заслепио па не види да му сељаци кренули у буну. Ви ту буну још не видите али сељак је увек бранио па и оружјем оно што му је најсветије. Вођа ће оранице моћи да преда Шваби једино са тенковима. Оранице су те којима сељак храни своју па и другу децу чији су родитељи добронамерни и не ударају у душу сељака. Неће сељак дати оранице ни у Суботици ни у Кикинди, неће дати ни у Панчеву ни у Бечеју па ни у Зрењанину и редом.  Зна сељак и то да швапска фирма „Тенис” у Немачкој до данас није утовила ни једног јединог товљеника и да у својој држави „Тенис” товљенике само прерађује.

Узимајући српске оранице за тобожње фарме Шваба креће у окупацију, а то наш сељак неће дозволити. Што би рекли Шпанци: НО ПАСАРАН.

Свако негде сломи зубе, а Шваба и његове слуге су вазда ломили зубе када се намераче на Србина. А опет Шваба дира у Српске светиње. Не дирај ми земљ,у недирај ми Светог Саву, не дирај ми православље. То су три светиње које не смеш дирати Србима. Вучићу ти отимаш једну светињу то је црвена линија.

БУНА ЈЕ У ТОКУ КАДА ЈЕ ТИ ВИДИШ ЗА ТЕБЕ ЋЕ БИТИ КАСНО!

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ САМО ШТО ОН ТО НЕ ВИДИ ЈЕР ЈЕ ЗАСЛЕПЉЕН!

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА, У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ, СЕРБЉЕ РАЗБУДИ!

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)