Прочитај ми чланак

ЕВРОСОНГ“ ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ: Александар Вучић преузео одговорност за лош пласман наше земље

0

САМО САТИРА СРБИНА СПАШАВА!

Toмислав Николић повукао Платформу о Косову и Метохији на дораду, с обзиром да је у себи садржала и део о организовању песме „Евровизије“ на Газиместану.

Из председништва сопштено да је Николић веровао у победу Бојане Стаменов чак и у тренуцима понирања службеног „фалкона“, па је малчице исхитрено платформу базирао на организацији „Евросонга“ следеће године на КиМ под слоганом: „Ове године у Бечу- догодине у Приштини. Плачи- Тачи“, те да је повукао и указ о одликовању Бојане Стаменов. Драгица Николић видно разочарана бацила торбу од 2000 евра са прозора резиденције на Оливера Антића, спочитавајући супругу:

„Јесам ли ти лепо говорила да је мама требала да нас представља, сигурно би победила са „Оре лола са четири вола“, али не, ти запео за ону која чак нема ни „ић“ у презимену! Како Карић пушта Миланку да пева, а ти не можеш рођену ташту, бруко дипломирана“!

Александар Вучић преузео одговорност за лош пласма Србије на „Евросонгу“, апелујући да Бојану Стаменов ипак памтимо као хероја, иако неки извештаји показују да је на финалној вечери имала недозвољен проценат алкохола у крви!

Премијер нагласио да је Србији доста стрпљења према ЕУ, и да је очекивана победа нашее представнице била предуслов за повећање плата и пензија, изградњу „Београда на води“ који је требало да буде домаћин следећег такмичења, раст БДП-а који се базирао на приходе од реклама и права преноса наредног такмичења за песму „Евровизије“, али, јбг, као и да ће оне чувене две године до елдорада сад морати да буду пролонгиране за још две, док се Жељко Јоксимовић не врати у евровизијску форму!

mihailo medenica autor– Европа је још једнапут показала двоструке аршине- док је Тадић био на власти помогла је да победи Марија Шерифовић, а сад јој не ваља Бојана Стаменов иако смо на путу евроинтеграција одмакли даље и од Милета који је ишао лајковачком пругом, са још једним другом, а богами и од Аустралије која се такмичила на „Евросонгу“ а далеко је иза нас на европском путу- изјавио је премијер, убеђујући Шешеља да се преда, јер не иде у притвор већ га Србија шаље на припреме за такмичење следеће године:

„Ајде, бре, Војо, Холандија- Шведска, то ти је малтене исто, одеш, отпеваш, вратиш се можда и све ок! Ајде, молим те, послаће ови Пајтићеви неког ако ти нећеш“?!

Министри полиције и одбране Небојша Стефановић и Братислав Гашић придружили су се осудама нанесене нам неправде, откривајући детаље који су највероватније и довели до пласмана Србије на десето место:

„Постоје индиције да је Саша Јанковић, самозвани заштитник грађана, вече пред финале претио нашим грађанима пиштољем за који нема дозволу да не гласају за Бојану Стаменов, како би урушио кредибилитет владе! Постоје очевици који тврде да је виђен и у сали како витла нунчакама док је Бојана наступала, што је битно деконцетрисало у доњим лагама и вибрату“, наводи се у заједничком саопштењу двојице министара.

Ивица Дачић није желео превише да се упушта у спекулације, напоменувши само да је Србија имала и бољег кандидата, али да није имала слуха и политичке воље да га препозна:

„Знам једном малог, разваљује како пева „Миљацку“, а и председава ОЕБС-ом што би несумњиво помогло, али, добро, није било политичке воље унутар коалиције да саслушају шта на турском значи Кале и тог малог који с Мишом Бананом нема апсолуто никакве везе, осим што су можда понекад заједно ишли у хор као деца од 40 година, но… Ми ћемо у сваком случају наставити са својом песмом, овај, мислим, тај мали ће, па докле догура“?..

Влада у сенци је такође изашла са саопштењем из сенке, наравно, у којем се истиче како јех Драган Шутановац био далеко бољи кандидат и да је његова песма: „Чувам овце мрче ми се Гара, зидам код Храма али немам пара“ већ постала хит по сплавовима, дискотекама и тужилаштвима.

– Без обзира на све Влада у сенци је ипак гласала за нашу представницу, али је Мићуновић упорно слао смс- ове на погрешан број, испоставило се неку хотлајн линију, што је допринело мањем броју гласова за Бојану Стаменов, а већи за неку похотну Жаклину која се у пратњи макро појавила у седништу Владе у сенци, па смо били принуђени да јој понудимо министарство културе, али тврдимо да смо и са њом квалитетнији тим од садашњег кабинета! Настављамо нашу политичку борбу до победе, уз нешто модификован слоган, морало се:

„За Србију у Жаклини и Европској унији“!

Извор: dvaujedan.rs